Επιστρέφει τον Ιούλιο με νέα επεισόδια μετά από 10+ χρόνια!

4


Από πέρυσι τον Φεβρουάριο γνωρίζουμε για την επιστροφή της animated τηλεοπτικής σειράς Futurama μετά από 10+ χρόνια και τώρα έχουμε επιτέλους ημερομηνία πρεμιέρας για τον 11ο κύκλο που θα περιλαμβάνει συνολικά 10 επεισόδια. Το Futurama θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα από το δίκτυο Hulu, το οποίο συνενώνεται με το Disney+, και για αρχή θα δούμε το πρώτο επεισόδιο στις 24 Ιουλίου 2023, με ένα νέο να έρχεται κάθε εβδομάδα.

Η επίσημη σύνοψη της 11ης σεζόν αναφέρει τα εξής:

Μετά από μια σύντομη 10ετη παύση, το Futurama επιστρέφει θριαμβευτικά με το original cast και το κλασικό σατιρικό πνεύμα της. Τα 10 ολοκαίνουργια επεισόδια της 11ης σεζόν περιλαμβάνουν κάτι για όλους. Οι νέοι θεατές θα μπορούν να ξεκινήσουν να παρακολουθούν χωρίς να χρειαστεί να δουν τις προηγούμενες σεζόν, ενώ οι παλαιότεροι θα αναγνωρίσουν πληθώρα από inside jokes και θα δουν εξελίξεις στις ιστορίες των πρωταγωνιστών, όπως για παράδειγμα την ερωτική σχέση μεταξύ Fry και Leela, τα μυστηριώδη περιεχόμενα του κάδου του Nibbler, την μυστική ιστορία του σατανικού Robot Sanda κλπ. Παράλληλα, η σειρά θα καταπιαστεί με όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, όπως η πανδημία, τα εμβόλια, τα κρυπτονομίσματα, οι υπηρεσίες streaming και η cancel culture.

Παρά τις αρχικές διαφωνίες, ο John DiMaggio θα επιστρέψει τελικά στον ρόλο του Bender, όπως και οι Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr και David Herman. Ο δημιουργός Matt Groening επιστρέφει κανονικά στην παραγωγή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή