Επιστροφή για τον Eddie Murphy και όλου του cast της original τριλογίας

12


Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που έκλεισε η συμφωνία μεταξύ Paramount Pictures και Netflix για την παραγωγή του Beverly Hills Cop 4, αλλά φαίνεται πως το project πήγε πίσω λόγω της πανδημίας και λόγω των αναταράξεων στην λειτουργία της Netflix μετά την κακή πορεία των τελευταίων τριμήνων.

Ευτυχώς, όμως, το project δεν ακυρώθηκε και τώρα μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα Variety ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Καταρχάς, θα επιστρέψουν στους ρόλους τους οι Eddie Murphy (Axel Foley), Judge Reinhold (Detective Billy Rosewood), John Ashton (Sergeant John Taggart), Paul Reiser (Detective Jeffrey Friedman) και Bronson Pinchot (Serge), ενώ στις νέες παρουσίες βρίσκουμε τους Joseph Gordon-Levitt και Taylour Payge.

Μπορεί να μην έχουμε την ημερομηνία πρεμιέρας και την υπόθεση, αλλά έγινε γνωστό ότι θα σκηνοθετήσει ο Mark Malloy και το σενάριο υπογράφει ο Will Beall. Στην παραγωγή συμμετέχουν οι Eddie Murphy, Jerry Bruckheimer, Chad Oman και Melissa Reid.

Το Beverly Hills Cop 4 είχε ανακοινωθεί στα μέσα της δεκαετίας του ’90, στα μέσα της δεκατίας των ‘00s με σκηνοθέτη τον Brett Ratner (Rush Hour), αλλά και το 2016 με σκηνοθέτες τους Adil El Arbi και Bilalla Fallah (Bad Boys 4 Life), αλλά κανένα από τα projects δεν προχώρησε για να δούμε τη συνέχεια τη action-comedy τριλογίας.

Το πρώτο Beverly Hills Cop είχε κυκλοφορήσει 1984 και ήταν ομολογουμένως το πιο επιτυχημένο, με τα δύο sequels να ακολουθούν τα 1987 και το 1994 αντίστοιχα.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή