Επιτέλους επιστρέφει η χρονολογική ροή στο feed από το 2022

22


H ομάδα ανάπτυξης του Instagram επαναφέρει την εκδοχή της χρονολογική ροής του feed στην πλατφόρμα το επερχόμενο έτος, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής Adam Mosseri.

Εάν θυμάστε, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Instagram εμφάνιζε στο feed τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις, όταν ανοίγατε την πλατφόρμα. Ωστόσο, το 2016 η πλατφόρμα υιοθέτησε ένα αλγοριθμικό μοντέλο και εμφάνιζε δημοσιεύσεις με βάση τη συνάφεια του περιεχομένου που ενδιαφέρονταν οι χρήστες.

To Instagram έχει ισχυριστεί ότι με το αλγοριθμικό μοντέλο εμφανίζονται δημοσιεύσεις με βάση το ενδιαφέρον των χρηστών και με βάση τη συχνότητα και την επικαιρότητα της αλληλεπίδρασης. Βέβαια, πολλοί χρήστες θα χαρούν με την προσθήκη της επιλογής για ένα feed που θα βασίζεται κατά αποκλειστικότητα στη χρονική προτεραιότητα των δημοσιεύσεων.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή