Εργασία από το σπίτι; Την λύση έχει η Huawei- Για αξιόπιστο μηχάνημα, χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

6


Το τελευταίο διάστημα, οι συνθήκες μας αναγκάζουν να εργαζόμαστε από το σπίτι. Αλλά ο υπολογιστής μας δεν είναι και ο ταχύτερος του κόσμου. Την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, έχει η Huawei με την νέα σειρά laptops Matebook D series και μάλιστα σε ασυναγώνιστη τιμή.

Το έργο πιθανότατα να το έχετε ζήσει. Κάθεστε στο γραφείο του σπιτιού σας και προσπαθείτε να εργαστείτε. Μόλις ανοίξετε 3-4 καρτέλες στον υπολογιστή, «κολλάει» το σύμπαν. Ακόμη και μια απλή αναζήτηση, χρειάζεται κάποια λεπτά για να γίνει. Πώς θα εργαστείτε έτσι; Πόσο μπορούν να αντέξουν τα νεύρα σας; Πώς θα κάνετε εκείνη την βιντεοκλήση με τους συναδέρφους; Κι από την άλλη, πώς να απασχολήσετε, έστω και για περιορισμένο χρόνο, τα παιδιά σας που θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι στο laptop σας;

Τα νέα laptops της Huawei θα κάνουν πιο εύκολη την τηλεργασία

Εντάξει, μπορεί να το έχετε χρόνια το laptop σας, αλλά κάποια στιγμή χρειάζεται ανανέωση και πόσο μάλλον τώρα, που η τηλεργασία έχει αυξηθεί. Δύσκολα τα πράγματα, κι ακόμη πιο δύσκολα δεδομένων των οικονομικών συνθηκών. Η αβεβαιότητα στην αγορά, δεν σας επιτρέπει να επενδύσετε σε ένα πανάκριβο μηχάνημα. Τι κάνω τώρα, λοιπόν;

Για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, η Huawei έχει την λύση

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει η Huawei με την νέα σειρά laptops Huawei Matebook D series (Huawei MateBook D14 και MateBook D15. Με επίκεντρο πάντα τον καταναλωτή και τις νέες, μεταβαλλόμενες ανάγκες του, η Huawei, προσφέρει μια αξιόπιστη λύση στις νέες αυτές συνθήκες, προκειμένου ο καταναλωτής να είναι πάντα εφοδιασμένος με τα εργαλεία που χρειάζεται ώστε να κάνει την καθημερινότητά του πιο εύκολη.

Η νέα σειρά laptops Huawei Matebook D series
Η νέα σειρά laptops Huawei Matebook D series

Γι’ αυτό και τώρα, σε μια περίοδο που η τηλεργασία κρίνεται απαραίτητη, ο καθένας μας θα πρέπει να έχει ένα προϊόν εύχρηστο, σύγχρονο, με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και υψηλές επιδόσεις, χωρίς όμως να θυσιάζει τίποτα αναφορικά με το design και την κομψότητα, αλλά και χωρίς να απαιτείται να ξοδέψει μία περιουσία για να το αποκτήσει.

Η«έξυπνη» λειτουργική δυνατότητα Huawei Share OneHop
Η«έξυπνη» λειτουργική δυνατότητα Huawei Share OneHop

Ο λόγος, φυσικά, για τα κομψά, ελαφριά και πανίσχυρα MateBook D14 και MateBook D15, που πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά και έγιναν αμέσως ανάρπαστα. Οι λόγοι; Διαθέτουν προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακό design, με «έξυπνες» λειτουργικές δυνατότητες (όπως το Huawei Share OneHop, που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone και laptop, με ένα άγγιγμα έτσι ώστε οι χρήστες  να τα χειρίζονται ταυτόχρονα μέσω της ίδιας οθόνης -Η λειτουργία Multi-screen display είναι διαθέσιμη στις συσκευές Huawei που έχουν αναβαθμιστεί σε EMUI 10.0 και διαθέτουν την δυνατότητα Multi-screen collaboration). Εξίσου σημαντικός όμως λόγος είναι και η ελκυστική τους τιμή, που τα καθιστά ασυναγώνιστα στην κατηγορία τους, και μάλιστα δεδομένων των νέων συνθηκών, μέχρι τις 19 Απριλίου πωλούνται με έκπτωση 100 ευρώ (η προσφορά είναι διαθέσιμη από το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων).

Γιατί τα νέα laptop της σειράς Matebook D της Huawei θα γίνουν τα αγαπημένα σας την περίοδο αυτή και όχι μόνο

Τα laptop της σειράς Matebook D της Huawei προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, πολύ καλές επιδόσεις, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον! Για τους σύγχρονους καταναλωτές, η δυνατότητα φορητότητας είναι πλέον σχεδόν προαπαιτούμενο, όσον αφορά την επιλογή ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όπως προαπαιτούμενες είναι επίσης οι ισχυρές επιδόσεις, η διάρκεια μπαταρίας, οι τεχνικές προδιαγραφές, η ποιότητα οθόνης.

Παράλληλα, κριτήριο αγοράς είναι το design και η αισθητική, ο αέρας του «μοντέρνου» που αποπνέει μια συσκευή. Η σειρά Matebook D της Huawei τα καλύπτει όλα, με μοντέλα που συνδυάζουν σχεδιαστική πρωτοπορία και τεχνολογική υπεροχή, και μεταφέρουν την εμπειρία χρήσης σε μια νέα εποχή ευκολίας και πρακτικότητας για τους χρήστες φορητών υπολογιστών, παρέχοντάς τους ένα mobile γραφείο ανά πάσα στιγμή.

Αν, λοιπόν, χρειάζεστε ένα αξιόπιστο μηχάνημα για την αυξημένη ανάγκη τηλεργασίας, αλλά και την ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία, η Huawei έχει την λύση.





Πηγή