Ετοιμάζει «likes» για τα Stories και moderators για τα Live

6


H ομάδα ανάπτυξης του Instagram σχεδιάζει να προσθέσει ορισμένες νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα, εκ των οποίων μια θα αφορά Likes στα Stories, όπως αποκάλυψε ο ερευνητής των εφαρμογών Alessandro Paluzzi.

Μέχρι στιγμής, οι διαθέσιμοι τρόποι αλληλεπίδρασης σε ένα Story στο Instagram είναι οι 6 διαφορετικές αντιδράσεις με emoji, η απάντηση με γραπτό μήνυμα και η αποστολή ενός GIF. Ωστόσο, τώρα το Instagram ετοιμάζεται να προσθέσει και την επιλογή του Like σε ένα Story που θα εκφράζει την εύνοια των χρηστών.

Πέραν αυτής της νέας λειτουργίας, ο Paluzzi εκμυστηρεύτηκε ότι οι οικοδεσπότες των live θα μπορούν να ορίσουν έναν moderator προκειμένου να συντονίζει τη ροή και να κρατά υπό έλεγχο τη συνομιλία. Οι οικοδεσπότες των live θα μπορούν να έχουν μόνο έναν moderator ανά video, ο οποίος θα επιλέγεται από τη λίστα Who’s Watching και θα έχει την άδεια να εποπτεύει τα σχόλια, να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τις ερωτήσεις, αλλά και να διαχειρίζεται τα αιτήματα κατά τη διεξαγωγή του live video.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή