Ετοιμάζεται το sequel της κινηματογραφικής μεταφοράς

75


Η New Line επιστρέφει με το Mortal Kombat 2, το sequel της live-action ταινίας που βασίζεται στο δημοφιλές videogame.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Jeremy Slater που ήταν ο επικεφαλής σεναριογράφος της νέας Marvel σειράς, Moon Knight, θα αναλάβει το σενάριο του Mortal Kombat 2. H ταινία Mortal Kombat κυκλοφόρησε ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στο HBO Max τον Απρίλιο του 2021, κατέκτησε την πρώτη θέση στο box office και αυτή τη στιγμή κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων τίτλων στο HBO Max.

Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Simon McQuoid, ο οποίος ήταν παραγωγός μαζί με τους Todd Garner, E. Bennett Walsh και Wan. Το cast απαρτιζόταν από τους Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Joe Taslim, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Tadanobu Asano και Chin Han.

Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία και αναμένουμε οσονούπω νέες λεπτομέρειες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή