Ευκολότερη η αναζήτηση παλαιότερων emails με νέα φίλτρα

7


Η Google εισάγει μια νέα λειτουργία στο Gmail για τους χρήστες Android που θα τους επιτρέπει να εντοπίζουν άμεσα και εύκολα τα emails τους με βάση τα νέα φίλτρα αναζήτησης που προσέθεσε στην εφαρμογή.

Τα νέα φίλτρα που προστέθηκαν εμφανίζονται απευθείας κάτω από τη γραμμή αναζήτησης. Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης, η νέα λειτουργία σας επιτρέπει να εντοπίσετε emails με βάση τον αποστολέα, τον παραλήπτη, την ημερομηνία αποστολής και πολλά άλλα. Προκειμένου να θέσετε εν ενεργεία το φίλτρο που επιθυμείτε, αρκεί απλώς να πατήσετε μια συγκεκριμένη κατηγορία και να οριστικοποιήσετε την επιλογή σας.

Χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία, θα μπορείτε να αναζητάτε emails βασιζόμενοι σε έναν συνδυασμό πολλών φίλτρων ή να τα ομαδοποιείτε με ένα ερώτημα αναζήτησης ώστε να περιορίσετε περαιτέρω τα αποτελέσματα.

Τα νέα φίλτρα αναζήτησης στο Gmail για Android έχουν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν για χρήστες του Workspace. Ωστόσο, επειδή η λειτουργία θα κυκλοφορήσει σταδιακά ενδεχομένως να φτάσουν στη συσκευή σας μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή