«Ευχαριστώ για το δώρο»: Ο Ράσελ Κρόου ευχαρίστησε αεροπορική εταιρεία γιατί είχε συνταξιδιώτη την Νικόλ Κίντμαν [εικόνα] | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

8


Τις ευχαριστίες του σε αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία εξέφρασε ο Ράσελ Κρόου γιατί είχε την ευκαιρία να συνταξιδεύει με ένα από τα πιο αγαπημένα του άτομα στον κόσμο: την Νικόλ Κίντμαν.

Οι διάσημοι αστέρες Νικόλ Κίντμαν και Ράσελ Κρόου, προς μεγάλη τους έκπληξη κάθονταν στις διπλανές θέσεις επιστρέφοντας για τις διακοπές των Χριστουγέννων στην πατρίδα τους, την Αυστραλία, από το Λος Άντζελες. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η 52χρονη Νικόλ Κίντμαν, που αυτό το διάστημα προωθεί την νέα της ταινία «Bombshell», μοιράστηκε την ευχάριστη σύμπτωση, γράφοντας: «Ποτέ δεν ξέρες επάνω σε ποιον θα πέσεις στην επιστροφή σου στο σπίτι για τα Χριστούγεννα. 30 χρόνια φιλίας και συνεχίζουμε».

Οι ευχαριστίες του Ράσελ Κρόου στην Qantas

Ο Ράσελ Κρόου, με την σειρά του, μοιράστηκε την ίδια selfie, εκφράζοντας όμως την ευγνωμοσύνη του στην αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas, για το «αγνό δώρο που μου έκαναν να κάθομαι δίπλα σε έναν από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στο σύμπαν».

Ο 55χρονος ηθοποιός γεννήθηκε στην Νέα Ζηλανδία αλλά έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Αυστραλία. Από την άλλη, η Νικόλ Κίντμαν, γεννήθηκε στην Χαβάη από Αυστραλούς γονείς και κατέχει διπλή υπηκοότητα. Οι δυο τους πέρυσι, πρωταγωνίστησαν στο βιογραφικό δράμα «Boy Erased», που βγήκε πέρυσι στους κινηματογράφους.

Η πτήση από το Λος Άντζελες για το Σίδνεϊ διαρκεί περίπου 15 ώρες, με έναν θαυμαστή τους να ρωτά αν η selfie που έβγαλε το διάσημο δίδυμο είναι πριν ανέβουν στο αεροπλάνο ή κατά την προσγείωση. Απάντηση έδωσε ο Ράσελ Κρόου, που έγραψε: «Έτσι προσγειωθήκαμε. Η έξτρα λάμψη προέρχεται από το γεγονός ότι είμαστε σε αυστραλιανό έδαφος».





Πηγή