Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ένα δώρο για να δείξετε στο ταίρι σας πόσο πολύ τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε

41


Κάθε χρόνο το ίδιο «βάσανο». Η επιλογή του δώρου για τον/την αγαπημένο/η μας με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχει καταντήσει να είναι γρίφος.

Τριαντάφυλλα πήρες πρόπερσι και μετά από μια εβδομάδα – το πολύ – τα είδες στον κάδο των σκουπιδιών. Οι σοκολάτες, δεν λέω, νόστιμες είναι, αλλά κρατάνε επίσης τόσο λίγο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς μπορείς να βρεις λοιπόν ένα πρωτότυπο δώρο, που από την μία θα ενθουσιάσει και από την άλλη θα έχει και μία διαχρονικότητα; Και παράλληλα, θα συμβολίζει και κάτι, όπως την αγάπη που έχεις για το ταίρι σου; Ιδού η απορία!

Ξέρω, είναι και για σένα πρόκληση η επιλογή του σωστού δώρου. Και κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σπας το κεφάλι σου για να βρεις τι να πάρεις ή τι να κάνεις. Μήπως ένα ρομαντικό δείπνο; Δεν λέω, ωραίο είναι, αλλά μπανάλ (για τα δικά μου τουλάχιστον δεδομένα).

Κάτι πιο πρωτότυπο ίσως, που να συμβαδίζει με την εποχή; Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα smartwatch. Κι αν μάλιστα, είναι και σε προσφορά, όπως τα smartwatches της HUAWEI GT3 Elite και Gold edition, τότε η επιλογή φαντάζει ιδανική.

Γιατί να επιλέξω το HUAWEI GT3;

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία φυσικά τιμούμε και εμείς οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια, γιορτάζουμε την αγάπη. Είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα για να δείξουμε στον άλλον τι νιώθουμε. Κι ένα δώρο συνήθως εκφράζει όσα τα λόγια δεν μπορούν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί όμως να επιλέξω ένα smartwatch και συγκεκριμένα το HUAWEI GT3; Αρχικά, με το που θα ανοίξει το άλλο σας μισό την συσκευασία, είναι σίγουρο πως θα τρελαθεί με την εμφάνιση. Τόσο η elite όσο και η gold edition μαγεύουν.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό smartwatch, ένα «κόσμημα» που μπορεί να φορεθεί τόσο σε casual εμφανίσεις όσο και με κοστούμι ή επίσημο ένδυμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, πολλοί μπορεί να αναρωτιέστε το εξής: «Με ένα smartphone, θα δείξω την αγάπη μου και πόσο πολύ νοιάζομαι το ταίρι μου;». Κι όμως ναι, ειδικά εάν τον βοηθήσετε να παρακολουθεί την υγεία του καθημερινά.

Κι αυτό διότι το smartwatch της HUAWEI GT3, «αξιολογεί» κατά κάποιον τρόπο την υγεία σας. Τα συγκεκριμένα smartwatches, έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς, μπορούν να παρακολουθούν την αναπνοή σας, το επίπεδο του στρες, το οξυγόνο στο αίμα σας ενώ ανιχνεύουν και τη θερμοκρασία του σώματος, αλλά και τον εμμηνορροϊκό κύκλο σας.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να ρυθμίζεται πιο εξατομικευμένες υπενθυμίσεις και να σας θυμίζει τα φάρμακά σας, το εάν ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε ή μήπως να κάνετε εκείνες τις ασκήσεις που αμελήσατε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι αφού αναφέρομαι σε ασκήσεις, τα HUAWEI Watch GT3 διαθέτουν μεταξύ άλλων πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειρουργιών προπόνησης, αλλά και προσαρμοσμένα προγράμματα άθλησης ανάλογα με την φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησης σας. Με άλλα λόγια, ένας προσωπικός γυμναστής μόνο για εσάς!

Τέλος, διαθέτουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, η οποία διαρκεί έως και 14 ημέρες, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέτε να διαβάσει ο άντρας μου το άρθρο μου και να μου πάρει επιτέλους ένα δώρο σημασίας φέτος του Αγίου Βαλεντίνου; Το εύχομαι. Όσο για εσάς που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα, το HUAWEI GT3 θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Μη χάσετε την ξεχωριστή προσφορά για τα HUAWEI GT3, -Gold και Elite edition- για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei:Γερμανός,Κωτσόβολος,Public Group,Πλαίσιο.

Αποκτήστε τα από τις 6 έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με την βοήθεια της τεχνολογίας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 





Πηγή