Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το cyberpunk action RPG

26


Το The Ascent της Neon Giant αποκτά πλέον ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, με τη Microsoft να προχωρά στη σχετική αποκάλυψη στην παρουσίαση της για την E3 2021.

Πρόκειται για ένα cyberpunk action RPG με ισομετρικό gameplay που λαμβάνει χώρα σε έναν δυστοπικό κόσμο όπου κυριαρχούν οι μεγαλοεταιρείες και δεσπόζουν τεράστιοι ουρανοξύστες με neon φώτα και μεγάλες πινακίδες. Ατμοσφαιρικά θυμίζει προφανώς το Blade Runner και μπορείτε να παίξεις είτε solo, είτε σε τοπικό ή online co-op mode έως 4 παικτών.

Ο πλανήτης Veles είναι ένας από τους πολλούς πλανήτες στον Γαλαξία που διοικούνται πλήρως από εταιρείες – κολοσσούς και η δυνατότητα να μετακινηθείς από τον ένα πλανήτη στον άλλο κοστίζει πολύ. Η μεγαλύτερη από αυτές τις εταιρείες είναι η The Ascent Group, στην οποία ανήκουν πρακτικά τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των κατοίκων. Ώσπου μια μέρα για κάποιον μυστηριώδη λόγο, η The Ascent Group κλείνει ξαφνικά με αποτέλεσμα τα αυτοματοποιημένα συστήματα της πόλης να πάψουν να λειτουργούν και να προκληθεί χάος. Εξεγέρσεις, αντιπαλότητες και θεωρίες συνωμοσίας εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά και εσύ καλείσαι να ανακαλύψεις τι έχει συμβεί προτού να είναι πολύ αργά για τον κόσμο σου.

Το The Ascent κυκλοφορεί στις 29 Ιουλίου 2021 σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S και στην υπηρεσία Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή