Ημερομηνία πρεμιέρας και νέo trailer

14


Η πρώτη γεύση μας δόθηκε τον περασμένο Ιούνιο και τώρα ήρθε ο καιρός να μάθουμε την ημερομηνία πρεμιέρας του νέου εγχειρήματος των David Benioff και D.B. Weiss μετά το Game of Thrones. Ο λόγος για το 3 Body Problem, μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Liu Cixin που έκανε θραύση παγκοσμίως μετά την μετάφραση του στην Αγγλική γλώσσα το 2014.

Το 3 Body Problem ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, αλλά αποφασίστηκε να αναβληθεί η πρεμιέρα μέχρι τον Ιανούαριο του 2024 και τώρα μέχρι τις 21 Μαρτίου 2024. Μαζί με την τελική ημερομηνία, η Netflix δημοσίευσε και ένα ακόμη ιδιαίτερο teaser trailer.

Μια γενική εικόνα για την υπόθεση μας δίνει η παρακάτω περιγραφή:

Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας στην Κίνα της δεκαετίας του 1960 αντηχεί στον χωροχρόνο και επηρεάζει μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων στην σύγχρονη εποχή. Καθώς οι νόμοι της Φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, οι 5 πρώην συνάδελφοι επανασυνδέονται για να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της Ανθρωπότητας.

Πρωταγωνιστούν οι Jess Hong, Benedict Wong, John Bradley, Eiza Gonzalez, Jovan Adepo, Alex Sharp, Jonathan Pryce, Liam Cunningham και Rosalind Chao, ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν ακόμα πιο…σπουδαία ονόματα όπως οι Brad Pitt, Rosamund Pike, Lin Qi, Bernadette Caulfield, Rian Johnson και Alexander Woo.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή