Η έξυπνη ψηφιακή βοηθός που όλοι περιμέναμε!

20


Επιτέλους ήρθε και στην Ελλάδα η πρώτη Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναγνώρισης Φωνής, για να αλλάξει τη ζωή μας. Την λένε MAIC, είναι Ελληνίδα, είναι της MLS και είναι εδώ για να βελτιώσει την καθημερινότητα μας.

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη και την Αναγνώριση Φωνής. Οι “έξυπνες” ψηφιακές βοηθοί αποτελούν ένα ουσιαστικό εργαλείο στη σύγχρονη και απαιτητική κοινωνία μας. Στην Αμερική, τέτοιου είδους συσκευές (Smart Display) είναι μέσα σχεδόν σε κάθε σπίτι βελτιώνοντας την καθημερινότητα των Αμερικανών. Στην Ευρώπη υπάρχει μόνο η MAIC η οποία αναπτύσσεται σε 10 ευρωπαϊκές γλώσσες, για 10 Ευρωπαϊκές χώρες, προσαρμοσμένη στην εκάστοτε κουλτούρα της κάθε χώρας.

Τόσο η MAIC όσο και η MAIC mini, έχει δυνατότητα να παίζει μουσική οποιουδήποτε είδους & καλλιτέχνη, να βρίσκει ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο, να αναπαράγει κινούμενα σχέδια, να λέει παραμύθια, να ενημερώνει για τον καιρό, να δείχνει τις ειδήσεις, να κρατάει υπενθυμίσεις, να αναζητά σημεία ενδιαφέροντος, να βρίσκει ένα καλό εστιατόριο, να δείχνει συνταγές μαγειρικής και πολλά περισσότερα! Με τη λειτουργία Smarthome διαχειρίζεται τις έξυπνες λάμπες σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, τις έξυπνες πρίζες και κατ’επέκταση τις οικιακές συσκευές που είναι συνδεμένες σε έξυπνη πρίζα, όπως για παράδειγμα, να ανάψει την καφετιέρα, να κλείσει τα παντζούρια, να διαχειριστεί μια έξυπνη τηλεόραση, να κάνει ρυθμίσεις και να πάρει πληροφορίες από έξυπνους θερμοστάτες. Επιπλέον, ας μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι η MAIC μπορεί να πραγματοποιήσει Video call, video streaming και φυσικά web search.

Και δεν είναι μόνο αυτά βέβαια.. Υπάρχουν κι άλλα εντυπωσιακά που μπορεί κανείς να ανακαλύψει με τη MAIC, χωρίς να χρειάζεται να είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία. Όλα γίνονται απλά με φωνητική εντολή!

Τη MAIC και τη MAIC mini θα τις βρείτε στα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας.



Πηγή