Η ανανεωμένη ειδησεογραφική πλατφόρμα της εταιρείας για Android και iOS

20


Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε όλο και περισσότερες εταιρείες να λανσάρουν ριζικά ανανεωμένες τις ειδησεογραφικές πλατφόρμες τους, όπως οι Apple και Google. Με το ίδιο σκεπτικό προχώρησε και η Microsoft ήθελε και αυτή να μπει στο παιχνίδι, λανσάροντας το Microsoft News.

Η εφαρμογή είναι άμεσα συνδεδεμένη με καθημερινές ειδήσεις και διατίθεται για συσκευές iOS και Android. Όπως ανέφερε η Microsoft, η προσθήκη αυτή δεν είναι πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εταιρείας, καθώς έχει ήδη εμπειρία πάνω στο θέμα λόγω του MSN.com, το οποίο και εκμεταλλεύτηκε για να σχεδιάσει το Microsoft News.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέφερε:

“Το Microsoft News αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο κρατάμε τον κόσμο ενήμερο σε διαδίκτυο, κινητό και PC, χρησιμοποιώντας τις δοκιμασμένες τακτικές μας μεταδίδοντας καυτά νέα μέσω εκδοτικών οίκων, συντακτών και Tεχνητής Nοημοσύνης. Δουλεύουμε με περισσότερους από χίλιους premium εκδότες και περισσότερa από τρεις χιλιάδες brands σε όλο τον κόσμο, για να σας μεταφέρουμε τα καλύτερα νέα, βίντεο, φωτογραφίες και πολύ ακόμη περιεχόμενο δωρεάν”

Microsoft News – [Google Play Link]

Microsoft News – [App Store Link]



Πηγή