Η αποξένωση των ζευγαριών: Ένας στους τρεις στέλνει sms στον σύντροφό του κι ας βρίσκονται στον ίδιο χώρο

94


Την απόσταση που δημιουργεί η τεχνολογία ανάμεσα στα ζευγάρια δείχνει μια σχετική έρευνα με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα αυτή, το 30% των ανθρώπων στέλνουν μηνύματα στον σύντροφό τους όταν είναι και οι δύο σπίτι, αντί να συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο.

Έτσι, η Nonor ενθαρρύνει τους χρήστες της να περάσουν τη μέρα με τα άτομα που αγαπούν και να απολαύσουν κάθε στιγμή μαζί. Με την ευκαιρία του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, η κινεζική εταιρεία τεχνολογίας (θυγατρική της Huawei) κάνει αναφορά στα συμπεράσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.000 νέων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία προκύπτει ότι κατά μέσο όρο, το 71% των ανθρώπων λέει ότι περνούν περισσότερο από τον προσωπικό τους χρόνο με το τηλέφωνό τους από ότι με τον σύντροφό τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 52% των ανθρώπων περνά τρεις-τέσσερις ώρες περισσότερες στο τηλέφωνό τους την ημέρα, σε σύγκριση με το χρόνο που αφιερώνουν στο σύντροφο τους.

Η πλειονότητα των ανθρώπων (54%), προτιμούν να περνούν χρόνο στο τηλέφωνό τους παρά στην παρέα του συντρόφου τους, ενώ το 30% των ανθρώπων στέλνουν μηνύματα στον σύντροφό τους όταν είναι και οι δύο σπίτι, αντί να συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο.

Πάνω από 1 στα 4 άτομα παραδέχονται ότι παίζουν με το τηλέφωνό τους όταν τρώνε δείπνο μαζί, ενώ το 28% των ανδρών λέει ότι η χρήση του τηλεφώνου είχε προκαλέσει λογομαχίες, με μόνο το 22% των γυναικών να λέει το ίδιο.

Σύμφωνα με την έρευνα (πατήστε εδώ) πάνω από το ήμισυ, που ισοδυναμεί σε ποσοστό 56%, γνωρίζουν ότι η χρήση του τηλεφώνου τους λιγότερο θα έκανε τον σύντροφό τους πιο ευτυχισμένο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν και η χρήση κινητών τηλεφώνων κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και την καθημερινότητά μας πιο παραγωγική, η Honor προτείνει σε όλους τους χρήστες να κάνουν πιο ορθολογική χρήση των smartphone και ταυτόχρονα να αφιερώνουν χρόνο και να έρχονται πιο κοντά με τα άτομα που αγαπούν», αναφέρει η Honor.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή