Η καφετιέρα που συνεχίζει εκεί όπου όλες οι άλλες καταθέτουν τα όπλα – Newsbeast

6


Τι κοινό έχει ένα γιαπί, ένα ορυχείο και μια ανοιξιάτικη απόδραση στην ύπαιθρο;

Θέλουν όλα τον καφέ τους, κάτι δύσκολο όσο να πεις σε τόσο διαφορετικές και αφιλόξενες συνθήκες. Ή μήπως όχι;

Η Coffeeboxx της Oxx είναι μια καφετιέρα που δεν καταλαβαίνει από καταπόνηση και απαιτητικές συνθήκες, καθώς είναι φυλακισμένη μέσα σε ένα άκαμπτο κέλυφος που δεν καταλαβαίνει από σκόνη, νερό και χτυπήματα, αντέχοντας ακόμα και βάρος 680 κιλών (ενώ ζυγίζει μόλις 5,5 κιλά)!

Μέσα σε 75 δευτερόλεπτα έχει πανέτοιμες τις πρώτες κούπες ζεστού καφέ, την ίδια ώρα που είναι σχεδιασμένη για φορητότητα και κίνηση, με αποσπώμενο καλώδιο 3 μέτρων και θηριώδη δεξαμενή 2,5 λίτρων ώστε να διαρκεί όλη μέρα.

Ο εργάτης και ο περιπετειώδης τύπος που το σκάει συχνά από την πόλη έχουν πια τη δική τους καφετιέρα, ένα προϊόν που αντέχει σε κακομεταχείριση, πτώσεις, ακόμα και μικρής ισχύος εκρηκτικά!

«Η βιομηχανία των οικιακών συσκευών ονομάζεται οικιακών συσκευών για κάποιον λόγο», λέει με νόημα ο ιδρυτής της Oxx, Jim Doan, «είναι γιατί φτιάχνουν συσκευές για το σπίτι. Εγώ ήθελα να φτιάξω μια εταιρία για τον χώρο που είναι εκτός του σπιτιού».

Ο Doan δανείστηκε όλα τα θετικά στοιχεία από τη βιομηχανία κατασκευής εργαλείων, μιας και η καφετιέρα του είναι ακριβώς για το εργοτάξιο.

Κοστίζει 200 ευρώ και είναι ιδανική για όλες εκείνες τις φορές που θες έναν καφέ εκεί όπου δεν υπάρχει…





Πηγή