Η μαγεία των Χριστουγέννων, κάνει τις ευχές σας πραγματικότητα

11


Όλοι τις γιορτινές αυτές μέρες, κάνουμε ευχές που επιθυμούμε να γίνουν πραγματικότητα. Οι μικρότεροι ζητούν από τον Άγιο Βασίλη το δώρο των ονείρων τους, ενώ οι μεγαλύτεροι προσπαθούν να ικανοποιήσουν με κάποιο δώρο, τις προσωπικές τους επιθυμίες ή αυτές των αγαπημένων τους προσώπων. Με την τεχνολογία να βρίσκεται στο επίκεντρο των αγορών από πλευράς δώρων, η devolo είναι εδώ, κάνοντας πράξη την … Μαγεία των Χριστουγέννων.

devolo Magic: Η μαγεία των Χριστουγέννων

Ναι, είναι αλήθεια. Ο Άγιος Βασίλης υπάρχει! Είναι και φέτος εδώ για να μοιράσει σε μικρούς και μεγάλους τα δώρα των Χριστουγέννων. Όλες οι επιθυμίες, μπορούν να ικανοποιηθούν με τη νέα σειρά των devolo Magic. Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν είναι απλά να λάβεις το δώρο που επιθυμείς, αλλά είναι να αποκτήσεις αυτό που μέχρι σήμερα δεν είχες. Όταν μάλιστα αυτό έχει να κάνει με το Internet, η devolo κάνει τις ευχές μας πράξη!
Γιατί το Internet είναι μαγικό… και το devolo Magic το κάνει παράλληλα και τόσο εύκολο: γρήγορη μεταφορά δεδομένων στο cloud, ασυναγώνιστες ταχύτητες για online gaming, video streaming σε κορυφαία ανάλυση ή chatting με φίλους σε βίντεο – κλήσεις.

Ικανοποιώντας τις ευχές μικρών και μεγάλων

Μικροί και μεγάλοι αυτές τις γιορτινές μέρες, επιθυμούν υγεία. Αλλά και το Internet, που αποτελεί αναπόσπαστη καθημερινότητά μας, χρειάζεται υγεία και αυτό μεταφράζεται σε καλή σύνδεση χωρίς διακοπές, υψηλές ταχύτητες, αλλά και απλότητα στην εγκατάσταση και τη χρήση. Το devolo Magic είναι πλέον εδώ για να ικανοποιήσει όλες τις ευχές μικρών και μεγάλων.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η νέα σειρά προϊόντων devolo Magic, παρέχει σήμα Internet σε οποιαδήποτε πρίζα, σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ηλεκτρική καλωδίωση (τεχνολογία Powerline). Το πλεονέκτημα του είναι ότι οι τοίχοι και οι οροφές δεν επιβραδύνουν πια το WiFi.

Χρησιμοποιώντας το devolo Magic, μπορεί οποιαδήποτε πρίζα να μετατραπεί σε σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet και μάλιστα δύο φορές πιο γρήγορη από πριν! Για τους χρήστες, αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ταχύτητα, εμβέλεια και multimedia διασκέδαση! Με το devolo Magic, το high-speed Internet, περνά σε οποιοδήποτε δωμάτιο με μέγιστη ταχύτητα. Δεν έχει σημασία αν ένας χρήστης συνδέεται μέσω WiFi ή μέσω καλωδίου Ethernet.
Οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας επωφελούνται από την υψηλή απόδοση του WiFi, δεδομένου ότι τα smartphones, τα tablets και όλες οι άλλες φορητές συσκευές, συνδέονται αυτόματα με το ταχύτερο WiFi hotspot. Μειωμένο streaming βίντεο, καθυστερήσεις σε online παιχνίδια, αργό downloading και διακοπές σύνδεσης, αποτελούν πλέον παρελθόν.

Διαθεσιμότητα, τιμές και εγγύηση

Τα devolo Magic είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις LAN και WiFi. Το devolo Magic 1 WiFi Starter Kit είναι το entry-level kit για τη νέα αυτή σειρά προϊόντων και είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από €149,90. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το high – end devolo Magic 2 WiFi Starter Kit είναι €199,90, ενώ όλα καλύπτονται από 3ετή εγγύηση κατασκευαστή.

Μη ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το devolo Magic 2 και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας!



Πηγή