Η νέα εφαρμογή της Facebook έρχεται να ανταγωνιστεί το TikTok

26


Η Facebook αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να κρατήσει το νεανικό κοντά της, κάτι που σαφέστατα έχει καταφέρει με το Instagram έναντι των ανταγωνιστών της. Μην περιμένετε, ωστόσο, κάτι καινούργιο για το κοινωνικό δίκτυο, το οποίο μοιάζει να έχει αποδεχτεί τη μοίρα του και να βλέπει διαρκώς την ηλικιακή ομάδα 18-25 να του γυρίζει την πλάτη.

Η εταιρεία λανσάρει τη νέα εφαρμογή Lasso, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν videos μικρής διάρκειας όπου τραγουδούν (lip-syncing) ή/και χορεύουν τα αγαπημένα τραγούδια τους, όπως δηλαδή το αρκετά δημοφιλές τον τελευταίο καιρό TikTok. Το Lasso διαθέτει τη δική του τεράστια βιβλιοθήκη με τραγούδια και μπορείς επίσης να προσθέσεις διάφορα εφέ και φίλτρα στα videos σου. Φυσικά, μπορείς να ακολουθείς άλλους δημιουργούς και να βρίσκεις περιεχόμενο μέσω των hashtags.

Η χρήση της εφαρμογής Lasso γίνεται μέσω του λογαριασμού στο Facebook ή στο Instagram και προσφέρεται η επιλογή να μοιράζεσαι τα videos σου απευθείας στα Stories των προαναφερθέντων. Για την ώρα, πάντως, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, αλλά αναμένεται πολύ σύντομα σε όλο τον κόσμο.

Lasso – [Google Play Link]

Lasso – [App Store Link]



Πηγή