Η νέα πιστωτική κάρτα με σημαντικά προνόμια για τους gamers

2


Σειρά της Microsoft να μπει στον χώρο των τραπεζικών προϊόντων, με την εταιρεία να ανακοινώνει επίσημα την Xbox Mastercard σε συνεργασία με τον χρηματοπιστωτικό όμιλο Barclays στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια Xbox Mastercard χωρίς ετήσια συνδρομή που προσφέρει στους gamers πενταπλάσιους πόντους για κάθε αγορά από το Microsoft Store, τριπλάσιους πόντους για κάθε αγορά από τα Netflix, Disney+, Grubhub και DoorDash, ενώ κάθε άλλη συναλλαγή πριμοδοτείται με 1 πόντο. Εξαρχής όλοι οι κάτοχοι λαμβάνουν 5000 πόντους (αξία περίπου $50) και με την πρώτη αγορά κερδίζουν τρίμηνη συνδρομή στην υπηρεσία Game Pass Ultimate. Όσοι είναι ήδη συνδρομητές στο Game Pass, μπορούν να δωρίσουν το τρίμηνο σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη επιθυμούν.

Η Xbox Mastercard μπορεί να παραμετροποιηθεί με 5 διαφορετικά σχέδια και προσφέρεται η επιλογή να αναγράφεται το προσωπικό gamertag του κατόχου. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο λογαριασμός Microsoft του κατόχου είναι μπλοκαρισμένος, τότε χάνεται η πρόσβαση στα προνόμια που προσφέρει η Xbox Mastercard.

Η διάθεση της ξεκινά από τις 21 Σεπτεμβρίου 2023 στις ΗΠΑ και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί αν θα επεκταθεί σε άλλες αγορές.

[Xbox]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή