Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση φέρνει νέες λειτουργίες

6


Η Meta εργάζεται πυρετωδώς για την ενίσχυση του νεοσύστατου Threads, θέλοντας να προσφέρει στους 150+ εκατ. χρήστες που εγγράφηκαν ήδη όσο το δυνατόν περισσότερες λειτουργίες προκειμένου να μην επιστρέψουν ποτέ πίσω στο παραπαίων Twitter.

Η εταιρεία λανσάρει την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του Threads για συσκευές iOS που φέρνει μαζί της αρκετές νέες λειτουργίες μαζί με τις καθιερωμένες και αναμενόμενες επιδιορθώσεις μικροπροβλημάτων. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το σύστημα αυτόματης μετάφρασης, η προσθήκη της καρτέλας Follows στο Activity Feed, η δυνατότητα subscribe σε άλλους χρήστες που δεν ακολουθείς στο Instagram και η δυνατότητα να δεις τη λίστα με τους followers.

Σύμφωνα με τον Cameron Roth που προχώρησε στην σχετική ενημέρωση μέσα από τον λογαριασμό του στο Threads, οι νέες λειτουργίες λανσάρονται σταδιακά σε επίπεδο server στους χρήστες, επομένως, θα χρειαστεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να γίνουν διαθέσιμες σε όλους.

Εμείς στην Ευρώπη, πάντως, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να διευθετηθούν τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει σχετικά με την προσωπικά δεδομένα των χρηστών για να ανοίξει επίσημα η εφαρμογή. Υπενθυμίζουμε ότι η Meta έχει καταφέρει να μπλοκάρει την πρόσβαση στο Threads ακόμα και σε όσους χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή