Η τριπλή κάμερα θα διαθέτει ευρυγώνιο και τηλεφακό [Video]

25


Φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι το επετειακό Samsung Galaxy S10+ θα διαθέτει τριπλή κάμερα και οι φήμες αυτές ενισχύονται ακόμη περισσότερο σήμερα με την αναφορά της κορεάτικης ιστοσελίδας ETnews που ρίχνει λίγο περισσότερο φως σχετικά με τους αισθητήρες που θα χρησιμοποιηθούν.

Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι η Samsung θα τοποθετήσει την τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη με αισθητήρες 16MP (φυσιολογικός φακός) + 13MP (τηλεφακός) + 12MP (ευρυγώνιος φακός). Ειδικά για τον αισθητήρα 13MP με τον τηλεφακό, αναφέρει ότι θα προσφέρει στον χρήστη τουλάχιστον 3x οπτικό zoom.

Επιπλέον, η ETnews σημειώνει ότι η τριπλή κάμερα θα τοποθετηθεί τελικά σε δύο εκδόσεις του Samsung Galaxy S10 και δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε κάποια από τα upper mid-range smartphones της σειράς Galaxy A (2019). Για την τελευταία, μάλιστα, κάνουν λόγο για το μοντέλο Galaxy A9 (2019) με τριπλή κάμερα 32MP + 8MP + 5MP, χωρίς να αναφέρουν, όμως, ποιος αισθητήρας θα διαθέτει τηλεφακό.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι στην πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου, η Samsung εκτίμησε ότι το 10% των smartphones της που θα κυκλοφορήσουν το 2019 θα διαθέτει τριπλή κάμερα με διαφοροποιήσεις στις δυνατότητες που θα προσφέρουν στον χρήστη (π.χ. οπτικό zoom, ευρυγώνιες λήψεις, ποιότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κλπ.).

[via]



Πηγή