Η φωτογραφική μηχανή για όσους δεν παίζουν με τον εξοπλισμό τους – Newsbeast

9


Ακόμα και μέσα στη σημερινή ευκολία των smartphones, υπάρχουν και κάποιοι που συνεχίζουν να επιμένουν φωτογραφικά.

Για όλους αυτούς είναι η Alpa 12 Plus Camera, ένα σετ φωτογραφικού εξοπλισμού καμωμένο εξολοκλήρου από αλουμίνιο που δεν αστειεύεται για το τι πρέπει να κάνει.

Και όλα τα κάνει αυτό το μαγικό πλαίσιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε δυνατή και αδύνατη θέση με ανεξάρτητες ρυθμίσεις, ώστε να διασφαλιστεί πως όλα θα είναι ευθυγραμμισμένη στο κάδρο.

Την ίδια ώρα, διαθέτει ενσωματωμένους απορροφητήρες κραδασμών και σοφιστικέ σύστημα για ακριβή ρύθμιση οριζόντιων και κατακόρυφων κινήσεων, οι οποίες κλειδώνουν στην επιθυμητή θέση.

Το σώμα μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί σε κάθε διεύθυνση, βρίσκοντας τη βέλτιστη γωνία για τις εκάστοτε φωτογραφικές ανάγκες.

Το «12» του ονόματός της αντιπροσωπεύει τα 12 χρόνια εμπειρίας της Alpa στον χώρο της εικόνας.

Η 12 Plus είναι αναντικατάστατη τόσο σε σταθερή όσο και κινούμενη εικόνα, όντας ιδανική επιλογή για μια σειρά από απαιτητικές λήψεις, όπως στην αρχιτεκτονική και τη στουντιακή φωτογραφία, αλλά και τις απεικονίσεις του φυσικού τοπίου.

Κοστίζει βέβαια πολύ, 6.169 ευρώ (6.975 δολάρια), προορίζεται όμως για επαγγελματίες ή πραγματικά αθεράπευτους λάτρεις της φωτογραφικής τέχνης που μπορούν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη…





Πηγή