Η Anytime στηρίζει το έγο του Υπουργείου Παιδείας – Δωρίζει 1.500 tablets σε σχολεία όλης της χώρας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

6


Στην δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού που θα ενισχύσει τα δημόσια σχολεία της χώρας μας, προχωρά η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα από την Interamerican, ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, εν μέσω της παγκόσμιας δυσμενούς συγκυρίας που έχει βρεθεί αντιμέτωπη ακόμη και η χώρα μας.

Για τα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία, οι προκλήσεις σήμερα είναι μεγάλες. Η Αnytime στηρίζει τους μαθητές αυτούς, τις οικογένειές τους και τους δασκάλους/καθηγητές αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης και της ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων, γιατί αξίζει κάθε στιγμή περισσότερη πρόσβαση στη γνώση.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, προσφέρει 1.500 tablets HUAWEI T3 9.6″τα οποία θα κατανεμηθούν σε δημόσια σχολεία στους 10 νομούς της χώρας με τις μεγαλύτερες ανάγκες, ώστε να βελτιωθεί η παρεχόμενη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και να εμπεδωθεί μακροπρόθεσμα η καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Όραμα της Anytime, ένας κόσμος με λιγότερα εμπόδια και δυσκολίες

Η ενέργεια της δωρεάς τεχνολογικού εξοπλισμού ενισχύει τον digital χαρακτήρα και πρoφίλ της Αnytime, αλλά και το όραμά της για έναν κόσμο με λιγότερα εμπόδια και δυσκολίες, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους.

Η Anytime αναζητά και βρίσκει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας γιατί κάθε στιγμή έχει αξία, και κάθε στιγμή αξίζει περισσότερα.





Πηγή