Η Garmin Greece και το Swim2 στον 16ο Διάπλου Βουλιαγμένης | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

7


Δυναμικό παρών σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό event αναμένεται να δώσει η Garmin Greece, που θα στηρίξει έναν ιστορικό αγώνα, το Χειμερινό Διάπλου Βουλιαγμένης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το νέο πρωτοποριακό της Smartwatch Swim2.

Πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο προπόνησης για κολυμβητές, καθώς μετράει παλμούς από τον καρπό μέσα στο νερό, ενώ έχει προφίλ τόσο για πισίνα, όσο και ανοιχτή θάλασσα, καταγράφοντας απόσταση και ρυθμό στις «χεριές».

Το Garmin Swim2, που θα είναι διαθέσιμο προς προβολή για το κοινό κατά τη διάρκεια του αγώνα, λειτουργεί και ως κανονικό smartwatch εμφανίζοντας μηνύματα, κλήσεις, emails, ειδοποιήσεις ημερολογίου social media και πολλά άλλα. Επιπρόσθετα, πολλοί αθλητές της Team Garmin Greece, αναμένεται να δώσουν το παρών στον αγώνα, μαζί με τους ερασιτέχνες αθλητές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον όρμο της Βουλιαγμένης και περιλαμβάνει τρεις κολυμβητικές διαδρομές (750μ., 1.5Κ, 3Κ), με την εκκίνηση και τον τερματισμό να γίνονται εντός νερού.

Πληροφορίες για τον αγώνα στο www.nov.gr, ενώ για εγγραφές μπείτε ΕΔΩ





Πηγή