Η Huawei εγκαινίασε το «Smartphone Festival» του 2018 – Newsbeast

34


Το 2ο φεστιβάλ τεχνολογίας, «Smartphone Festival 2018 by Huawei», εγκαινίασε χθες το βράδυ η Huawei, σε μια όμορφη εκδήλωση, με παρουσία εκπροσώπων του Τύπου και σημαντικών συνεργατών της εταιρείας. Το «Smartphone Festival» ξεκίνησε ως θεσμός από πέρσι και φέτος συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, με σκοπό να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε πολύ θετική.

Το «Smartphone Festival by Huawei» αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για την τεχνολογία γύρω από τα smartphones, με τη σφραγίδα της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας του κλάδου.  Στο πλαίσιο του «Smartphone Festival», η Huawei προσφέρει στους φίλους της τεχνολογίας, νέα λανσαρίσματα συσκευών, events και εκπλήξεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα γύρω από τις συσκευές αυτές και φυσικά να αποκτήσουν ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας σε προνομιακές τιμές.

Το «Smartphone Festival» ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου. Στο διάστημα αυτό των 50 ημερών η Huawei, σκοπεύει να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές σε θέματα τεχνολογίας και αξιοποίησης των αμέτρητων λειτουργιών των σύγχρονων smartphones και tablets, να επιβραβεύσει τους πιστούς φίλους της εταιρείας και να δημιουργήσει νέους ισχυρούς δεσμούς με τους Έλληνες καταναλωτές.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε την τεχνολογία κατανοητή και προσιτή για όλο τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Country Manager της κινητής στην Ελλάδα, Lin Bing. Ενώ παράλληλα, ο Γιάννης Σίμος, Commercial Executive Director των καταστημάτων Public, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, εξέφρασε τη θετική του άποψη για ενέργειες όπως το «Smartphone Festival», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα να βλέπουμε κορυφαίες εταιρείες όπως η Huawei να σχεδιάζουν ενέργειες με κεντρικό άξονα τον καταναλωτή. Πιστεύω ότι το “Smartphone Festival” είναι μία ευκαιρία για όλους τους Έλληνες να μάθουν περισσότερα για τα smartphones, τη συσκευή που τους συντροφεύει καθημερινά, αλλά και τώρα, με τις νέες προνομιακές τιμές, να αποκτήσουν αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους».

Μέσω του «Smartphone Festival» η εταιρεία θέλει επίσης να μοιραστεί το όραμά της για έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, όπου όλα είναι δυνατά μέσα από τον συνδυασμό προοδευτικής σκέψης, καινοτόμου τεχνολογίας και προϊόντων και εταιρικής φιλοσοφίας με επίκεντρο τον καταναλωτή.

Πρωταγωνιστές του φεστιβάλ είναι τα smartphones της Huawei, με τους καταναλωτές να μπορούν να βρουν κορυφαίες συσκευές της εταιρίας, σε προνομιακές τιμές, στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Για όσους ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα smartphone από την κορυφαία σειρά P20 και να φωτογραφίζουν σαν επαγγελματίες, για όσους θεωρούν ότι η νεανική Y series 2018 είναι περισσότερο στα μέτρα τους, ή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν κάποια από τα πιο δημοφιλή smartphones της αγοράς, όπως το Huawei Mate 10 lite ή το Huawei P Smart, παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία.

Στόχος της Huawei είναι να μην περιορίσει τον αντίκτυπο του «Smartphone Festival» μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα. Για τον λόγο αυτό θα επισκεφθεί πόλεις σε όλη την Ελλάδα και θα χαρίσει ειδικευμένες γνώσεις τεχνολογίας, αλλά και φωτογραφίας γύρω από τα smartphones. Έτσι, όλοι θα μπορούν να γίνουν… ειδικοί και να απολαύσουν όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένα smartphone στην καθημερινότητά τους.

Δύο νέες συσκευές διαθέσιμες για το κοινό

Γιορτή Τεχνολογίας χωρίς λανσαρίσματα νέων συσκευών δεν γίνεται και στο πλαίσιο του «Smartphone Festival», η Huawei ανακοίνωσε και τη διάθεση δύο νέων συσκευών: του αγαπημένου πλέον Huawei P20 σε έκδοση Twilight και του νέου Huawei Mate 20 lite.

Το Huawei P20 έρχεται σε νέα έκδοση με 64GB χωρητικότητα και σε χρώμα Twilight -το χρώμα της χρονιάς όπως χαρακτηρίστηκε από την Pantone και λάτρεψαν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Η τρίτης γενιάς κάμερα Leica επιστρέφει για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Με 20MP ασπρόμαυρο και 12MP έγχρωμο φακό, Super Slow Motion, την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης (Master AI) και πολλές άλλες λειτουργίες για τις πιο κρυστάλλινες φωτογραφίες, το P20 μετατρέπει τον χρήστη του σε επαγγελματία φωτογράφο. Σε συνδυασμό με την νέα εξαιρετικά προνομιακή τιμή, η νέα έκδοση του P20 επιδιώκει να γίνει ακαταμάχητη επιλογή για τον καταναλωτή.

Όσο για το Huawei Mate 20 lite, το οποίο είναι διαθέσιμο από 13 Σεπτεμβρίου, είναι μια συσκευή με τέσσερις κάμερες τεχνητής νοημοσύνης, που θα αποτελέσει τον «έξυπνο» επαγγελματικό σύντροφο όσων την επιλέξουν. Διαθέτει μία FullView οθόνη 6,3 ιντσών, ενώ η κομψή και συμμετρική πίσω πλευρά καθιστούν τη συσκευή εύκολη στη χρήση με το ένα χέρι.

Το Smartphone Festival αποτελεί ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της, που διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών τους καθημερινά, στη μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας.

Με μια ματιά στο makeitpossible.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Οι συσκευές που συμμετέχουν στο «Smartphone Festival» και οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι οι παρακάτω:





Πηγή