Η HUAWEI ξεπερνά τους ανταγωνιστές της στην αγορά των smartphones -Με δυνατότητα δορυφορικής σύνδεσης το ολοκαίνουργιο Mate 50

29


Τον ερχομό των νέων smartphones HUAWEI Mate 50 και Mate 50 Pro, τα καινούργια μοντέλα της θρυλικής σειράς smartphones HUAWEI Mate series, ανακοίνωσε χθες η κινεζική εταιρεία.

Τα νέα Mate 50 έρχονται με καινοτόμα χαρακτηριστικά που αφενός επιβεβαιώνουν τη βαριά κληρονομιά της σειράς Mate και την υψηλή τεχνολογία smartphone που διαθέτει η εταιρεία, αφετέρου δείχνουν την αποφασιστικότητα της εταιρείας να προσφέρει το καλύτερο Mate που έχει δημιουργηθεί ποτέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά HUAWEI Mate 50 αποτελεί την πρώτη σειρά κινητών στον κόσμο όπου η κάμερα διαθέτει μεταβλητό διάφραγμα. Μετά από πολυετή εμπειρία στην κατασκευή των καλύτερων καμερών smartphone στον κόσμο, η Huawei παρουσιάζει το νέο σύστημα κάμερας smartphone XMAGE, που θα περιέχεται αποκλειστικά στη σειρά Mate 50.

Η εταιρεία βελτιστοποίησε το εκλεπτυσμένο και ανθεκτικό Kunlun γυαλί, μέσω εμφύτευσης ιόντων, δημιουργώντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια νανοκρυστάλλους. Ως αποτέλεσμα, η ικανότητα αντοχής στην πτώση της συσκευής αυξήθηκε κατά 10 φορές, ενώ παράλληλα έχει αναγνωριστεί με πέντε αστέρια από το πρώτο στον κόσμο πιστοποιητικό αντοχής στις πτώσεις, το Switzerland SGS.

Με δορυφορική επικοινωνία -Ο πρώτος κατασκευαστής smartphones με τέτοιο χαρακτηριστικό

Ίσως, όμως, το κορυφαίο χαρακτηριστικό της σειράς Mate 50 να είναι η υποστήριξη δορυφορικής επικοινωνίας. Με αυτό η Huawei γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής smartphones που διαθέτει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στην καταναλωτική αγορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συσκευές, που υποστηρίζονται από το κινεζικό σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Beidou, διαθέτουν λειτουργία έκτακτης ανάγκης που λειτουργεί ανεξάρτητα από την ισχύ της μπαταρίας και επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μήνυμα σε περιβάλλον χωρίς σήματα.

Όπως είπε εξάλλου στη χθεσινή παρουσίαση ο Yu Chengdong, διευθύνων σύμβουλος του επιχειρηματικού ομίλου συσκευών της Huawei και διευθύνων σύμβουλος της επιχειρηματικής μονάδας έξυπνων λύσεων για την αυτοκινητοβιομηχανία της εταιρείας, η τεχνολογική εταιρεία έχει ηγηθεί σημαντικών καινοτομιών στα smartphones και «μόνο το Mate μπορεί να ξεπεράσει το Mate».

Τέλος, τα HUAWEI Mate 50 και Mate 50 Pro διαθέτουν Snapdragon 8 και 66W super charger με μεγάλης διάρκειας μπαταρία. Η σειρά HUAWEI Mate 50 με τον εμβληματικό Space Ring σχεδιασμό πρόκειται να διατεθεί σε μαύρο, ασημί, μωβ και πορτοκαλί δερμάτινη έκδοση και αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά. Μείνετε συντονισμένοι!    

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links: 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 





Πηγή