Η Huawei οδηγεί τις εξελίξεις στο MWC 2019 στη Βαρκελώνη – Newsbeast

5


Παρουσιάζοντας μια σειρά νέων και καινοτόμων προϊόντων στο MWC 2019 στη Βαρκελώνη, η Huawei, έδειξε για μια ακόμα χρονιά την ικανότητα της να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Έτσι μέσα σε μια μόνο ώρα, η Huawei κατάφερε να μετατρέψει την κλιμακούμενη αγωνία του κοινού σε θαυμασμό και προσμονή δείχνοντας στους παρευρισκόμενους το μέλλον, σήμερα!

HUAWEI Mate X. Και 5G και smartphone και tablet

Με την παρουσίαση του νέου 5G smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, του HUAWEI Mate X σε Interstellar Blue, η Huawei έκανε ακόμα μία βροντερή προσθήκη στην κορυφαία σειρά της.

Με οθόνη OLED και μηχανισμό αναδίπλωσης που προσομοιάζει το άνοιγμα των φτερών του γερακιού (Falcon Wing Mechanical Hinge) δίνει στους χρήστες ιδιαίτερο στυλ και ότι άλλο θα μπορούσαν να ονειρευτούν από ένα smartphone. Εάν δε σας φτάνουν λοιπόν οι 6.6 ίντσες του σαν smartphone, σίγουρα θα σας καλύψουν οι 8 ίντσες σαν λεπτό και καλαίσθητο tablet με πάχος 5.4mm!

Με 4 κεραίες 5G, το chipset Balong 5000 των 7nm,  διαθέτει modem που χτυπάει την ασύλληπτη ταχύτητα των 4.6Gbps στη μπάντα κάτω των 6GHz. Είναι το πρώτο chipset που υποστηρίζει τις δύο αρχιτεκτονικές SA και NSA με 2 κάρτες sim (υποστηρίζει ταυτόχρονα 4G και 5G), επιτρέποντας στους χρήστες να μπουν και να απολαύσουν τον κόσμο του 5G χωρίς συμβιβασμούς.

H μπαταρία με την χωρητικότητα των 4500mAh υποστηρίζει την αστραπιαία ταχύτητα φόρτισης HUAWEI SuperCharge 55W που φτάνει το 85% σε 30 λεπτά!

Όπως όλα τα HUAWEI Mate, έτσι και το HUAWEI Mate X ενσωματώνει κάμερες Leica τελευταίας γενιάς. Σε συνδυασμό με τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό, οι κάμερες είναι τοποθετημένες στρατηγικά ώστε να απογειώνουν τη λειτουργικότητα και τη δημιουργικότητα.

HUAWEI MateBook X Pro. Για μεγάλες απαιτήσεις

Ο Wang Yinfeng, Πρόεδρος της γραμμής παραγωγής PC και Tablet της Huawei πολύ περιεκτικά είπε «To HUAWEI MateBook X Pro είναι η επιτομή του εμβληματικού design και της κατασκευαστικής υπεροχής»!

Με το μεταλλικό αμμοβολημένο σώμα του σε Mystic Silver και Space Gray, με πάχος μόλις 14.6mm και βάρος 1.33kg, αυξάνεται κατακόρυφα η φορητότητα και η παραγωγικότητα, ενώ με το ελάχιστο πλαίσιο σε όλες τις πλευρές η 3:2 οθόνη Ultra FullView του HUAWEI MateBook X Pro, πετυχαίνει το εντυπωσιακό 91% στην αναλογία της ως προς το σώμα.

Το πάνελ των 13.9 ιντσών είναι LTPS και υποστηρίζει ανάλυση 3K (3000×2000) πετυχαίνοντας την κάλυψη του 100% της χρωματικής γκάμας sRGB. Επιπλέον, ως οθόνη αφής, υποστηρίζει multi-touch 10 σημείων και τη λειτουργία Finger Gestures Screenshot ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην αλληλεπίδραση του HUAWEI MateBook X με τους χρήστες του.

Το HUAWEI MateBook X Pro είναι μια πανίσχυρη συσκευή, εξοπλισμένη με τους επεξεργαστές Intel® Core™ i7-8565U και i5-8265U.

Τα γραφικά αναλαμβάνει η κάρτα NVIDIA® GeForce® ΜΧ250 με 2GB GDDR5 VRAM. Διαθέτει επίσης το ταχύτερο Wi-Fi που υπάρχει σε notebook και το Bluetooth 5.0 διπλασιάζει την ταχύτητά του παρέχοντας 4 φορές ευρύτερη κάλυψη σήματος και 8 φορές μεγαλύτερη ικανότητα αποστολής δεδομένων.

Η θύρα Thunderbolt™ 3 του HUAWEI MateBook X Pro, παρέχει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 40Gbps για να παραμένουν οι χρήστες στην κορυφή της παραγωγικότητάς τους όλη μέρα ενώ το σύστημα ήχου Dolby Atmos® Sound System, τους παρέχει μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία όπου κι αν βρίσκονται.

Ένα επίσης πολύ σημαντικό όπλο του HUAWEI MateBook X Pro είναι η μπαταρία των 57.4Wh που σε συνδυασμό με την μοναδική διαχείριση ενέργειας της Huawei, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τον υπολογιστή τους όλη μέρα χωρίς το άγχος της φόρτισης.

Ακολουθήστε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τα HUAWEI MateBook 13 και HUAWEI MateBook 14

Τα HUAWEI MateBook 13 και HUAWEI MateBook 14, ήρθαν και έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ένας σύγχρονος καθημερινός χρήστης. Εξαιρετικό design, οθόνη FullView, υψηλές επιδόσεις, φορητότητα και συνδεσιμότητα.

Η FullView οθόνη του HUAWEI MateBook 14, διαθέτει πλαίσιο 4.9mm και έτσι η αναλογία της οθόνης  προς το σώμα φτάνει το 90% (88% για το HUAWEI MateBook 13).

Η Huawei επέλεξε λόγο οθόνης 3:2 αυξάνοντας έτσι την επιφάνεια θέασης κατά 8.4% και ανάλυση 2160×1440 pixels στα 185ppi. Με το 100% της χρωματικής κλίμακας του sRGB να είναι κάτι εύκολο πλέον για την Huawei και το contrast 1000:1 μαζί με τη φωτεινότητα των 300nits, ζωντανεύει με μοναδικό τρόπο τα χρώματα στην οθόνη αφής 10 σημείων του HUAWEI MateBook 14 που υποστηρίζει και το Finger Gestures Screenshot.

Με το σκεπτικό «Pure & Invisible», το HUAWEI MateBook 14 διαθέτει ένα καλαίσθητο, μίνιμαλ μεταλλικό αμμοβολημένο σώμα διαστάσεων  307.5 x 223.8 x 15.9mm και βάρος μόνο 1.49kg[5].

Στην καρδιά του HUAWEI MateBook 14 χτυπά ένας επεξεργαστής που φτάνει ως την 8η γενιάς Intel® Core™ i7 8565U, ένας PCIe x4 SSD ενώ τα γραφικά φροντίζει η NVIDIA® GeForce® MX250 (NVIDIA GeForce MX150 για το HUAWEI MateBook 13) με 2GB GDDR5 VRAM. Τη σωστή θερμοκρασία εξασφαλίζει ένας ανεμιστήρας εμπνευσμένος από το πτερύγιο του καρχαρία που παρέχει καλύτερη απαγωγή θερμότητας.

Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 57.4Wh (τυπική τιμή) και η έξυπνη διαχείριση ενέργειας της Huawei εγγυώνται την αναπαραγωγή βίντεο 1080p μέχρι και 15 ώρες και κανονική χρήση έως 14 ώρες ή σερφάρισμα στο internet για 10.5 ώρες. Ο φορτιστής των 65W παρέχει 3 ώρες χρήσης με μόνο 15’ φόρτισης.

HUAWEI 5G CPE Pro. Νέα εποχή στην οικιακή συνδεσιμότητα

Οι υπέρμετρα υψηλές ταχύτητες broadband και τα χαρακτηριστικά Dual-Link στη συνδεσιμότητα ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη.

Το βασικό χαρακτηριστικό του HUAWEI 5G CPE Pro είναι το chipset Balong 5000 που συναντήσαμε παραπάνω στο HUAWEI Mate X και αγγίζει την ταχύτητα των 4.6Gbps σε μπάντα Sub6GHz, ενώ η πραγματική ταχύτητα στα εμπορικά δίκτυα φτάνει τα 3.2Gbps. Όπως και στο HUAWEI Mate X, έτσι κι εδώ, το HUAWEI 5G CPE Pro υποστηρίζει τα δίκτυα 4G και 5G με σκοπό τη βέλτιστη σύνδεση και την καλύτερη μεταφορά δεδομένων.

Η ταχύτητα σύνδεσης 5G του HUAWEI 5G CPE Pro αυξάνεται κατά 60% και όπως παρουσιάστηκε και στο MWC 2019, ένα HD βίντεο 1GB, μπορεί να κατέβει (download) σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, δηλαδή 21 φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με το δίκτυο 4G.

Εφοδιασμένο με διπλές ψύκτρες και μια οπή σε ρόλο «καμινάδας» στη βάση, το HUAWEI 5G CPE έχει βελτιωμένη ψύξη του κατά 30%.

Το HUAWEI 5G CPE Pro υποστηρίζει το πρωτόκολλο HUAWEI HiLink, μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα έξυπνης διασύνδεσης μεταξύ όλων των έξυπνων συσκευών. Μέσα από το HUAWEI HiLink, όλοι μπορούν να απολαύσουν ταχύτητες 5G με μόνο ένα κλικ.





Πηγή