Η Huawei παρουσίασε τον πρώτο πυρήνα μικροκυκλώματος 5g – Newsbeast

16



Τον πρώτο πυρήνα μικροκυκλώματος που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υποστήριξη σταθμών 5G παρουσίασε η Huawei Technologies Co. Ltd.

Το συγκεκριμένο chipset θα ονομάζεται Tiangang και θα υποστηρίζει απλοποιημένα δίκτυα 5G, αλλά και την ανάπτυξη δικτύων 5G σε μεγάλη κλίμακα, όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κινεζικός κολοσσός τεχνολογίας.

Σύμφωνα με την εταιρία, ο Tiangang ενισχύει την υπολογιστική ικανότητα των συσκευών που τον χρησιμοποιούν κατά δυόμισι φορές, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μικροκυκλώματα, ενώ μπορεί να ελέγχει περισσότερα από 64 κανάλια μεταφοράς δεδομένων, εάν συγκριθεί με τα τωρινά δεδομένα.

Το αναφερόμενο μικροκύκλωμα υποστηρίζει ευρυζωνικότητα 200 MHz, για την υποστήριξη ανάπτυξης δικτύων.

Ταυτοχρόνως, η Huawei έδειξε με αυτήν της την κίνηση ότι θα συνεχίσει να επενδύει στα δίκτυα 5G, καθώς επιβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του 2019 θα δούμε τα δικά της δίκτυα 5G σε 30 χώρες, αλλά και το πρώτο 5G αναδιπλώμενο smartphone.

Τα αποκαλυπτήρια του «έξυπνου» κινητού της με 5g θα πραγματοποιηθούν στο MWC 2019, τον επόμενο μήνα, κάτι που επιβεβαιώθηκε ο Richard Yu, στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων 5G chipsets της Huawei.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Πηγή