Η INTRASOFT International υποστηρίζει τη μαθητική επιχείρηση Hygenie της σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

16


Η Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη μαθητική επιχείρηση Hygenie, η οποία είναι αποτέλεσμα της δημιουργικότητας δέκα μαθητών της Σχολής μας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» που διοργάνωσε το Junior Achievement Greece.

Υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού υπεύθυνου κ. Φαίδωνα Ζάρα και του εθελοντή σύμβουλου κ. Γιάννου Κοντραφούρη, Διευθυντή Επικοινωνίας της INTRASOFT International, οι μαθητές μας αναζήτησαν μια ιδέα που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες των πολιτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και της οικονομίας γενικότερα. Εστίασαν, έτσι, στην ανάγκη των ανθρώπων για υγειονομικά ασφαλή μετακίνηση, η οποία κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να διατηρηθούν οι απαραίτητες οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι το Hygenie

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και κοπιώδη εργασία, η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε με το Hygenie, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα απολύμανσης του εσωτερικού χώρου των οχημάτων, το οποίο προσφέρει εύκολο και ασφαλή καθαρισμό. Η συσκευή αυτή, που θυμίζει σύστημα συναγερμού στην όψη, αποτελείται από ένα δοχείο απολυμαντικού υγρού, μια αντλία πίεσης και τέσσερις μικρούς ψεκαστήρες, οι οποίοι εγκαθίστανται στις τέσσερις γωνίες της καμπίνας του αυτοκινήτου και απολυμαίνουν τον εσωτερικό του χώρο. Το προϊόν απευθύνεται σε οδηγούς ταξί και Ι.Χ., ενώ έχει τη δυνατότητα να τροποποιηθεί καταλλήλως για την απολύμανση και μεγαλύτερων οχημάτων και μέσων μαζικής μεταφοράς.

Μέσα από την όλη διαδικασία οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν δεξιότητες που σχετίζονται με τη συνεργασία, την ανάληψη ευθυνών, την αντιμετώπιση δυσκολιών και φυσικά την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Ταυτόχρονα, οι μαθητές δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τη δυνατότητα που είχαν να ξεφύγουν από τις πιεστικές συνθήκες της πανδημίας και να συμμετέχουν σε μια τόσο ενδιαφέρουσα και δημιουργική δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία, την αποστολή και το προϊόν μας μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας www.hygenie.gr, τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/hygenie.IMP και τη σελίδα μας στο Instagram.

Η Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου (www.impanagiotopoulos.gr) έχει ήδη συμπληρώσει 130 χρόνια παράδοσης στην παιδεία και εκπαιδευτικής προσφοράς στην ελληνική κοινωνία, ενώ στηρίζει έμπρακτα τον διαγωνισμό της Εικονικής Επιχείρησης του Junior Achievement Greece με συνεχείς συμμετοχές από το 2009.



Πηγή