Η Microsoft εξηγεί γιατί είναι σημαντικά ταχύτερο από το Windows 10

30


Μόλις μία ημέρα απέμεινε για το επίσημο λανσάρισμα του Windows 11 και η Microsoft δεν χάνει την ευκαιρία να προωθήσει το νέο λειτουργικό σύστημα της με ένα video που εξηγεί πόσο σημαντικά πιο βελτιωμένη είναι η απόδοση του σε σύγκριση με το Windows 10, ακόμη και όταν τρέχει στο ίδιο hardware.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Enterprise Management, κ. Steve Dispensa, αποκαλύπτει ορισμένες λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν πίσω από αυτά που βλέπει ο χρήστης, όπως τις προτεραιότητες που δίνονται στη λειτουργία κάποιων εφαρμογών και στην εκτέλεση κάποιων διαδικασιών, ούτως ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει μια ομαλότατη και ταχύτατη εμπειρία.

Για παράδειγμα, οι εφαρμογές που είναι ανοικτές λαμβάνουν την προτεραιότητα στη διάθεση των πόρων του συστήματος για να λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Επίσης, η ενότητα Windows Update έχει βελτιστοποιηθεί για να κατεβαίνουν μόνο τα απαραίτητα αρχεία για την αναβάθμιση του συστήματος, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του όγκου των updates έως και 40%.

Η Microsoft αναφέρει στο επίσημο blog της,

Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η ανάπτυξη του Windows 11 εργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας στους τομείς του hardware και των ημιαγωγών για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη και ομαλότερη επικοινωνία μεταξύ λογισμικού και hardware.

Αυτές οι συνεργασίες ξεκινούν με καινοτομίες στους επεξεργαστές. Από την AMD και την απίστευτη απόδοση των γραφικών στους επεξεργαστές Ryzen μέχρι τις τρομερές επιδόσεις των επεξεργαστών Intel 11ης γενιάς, αλλά και την υπεροχή της Qualcomm στις τεχνολογίες AI και 5G (συμπεριλαμβανόμενης της αρχιτεκτονικής ARM). Θα απολαύσετε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Windows 11 σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο οικοσύστημα hardware στον κόσμο.

Μπορείτε να δείτε εδώ τη λίστα με τους επεξεργαστές όλων των εταιρειών που υποστηρίζουν το Windows 11.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή