Η mini έκδοση της θρυλικής Amiga με 25 προεγκατεστημένα παιχνίδια!

17


Η θρυλική Amiga 500 βγαίνει από τη ναφθαλίνη και επιστρέφει στη σημερινή εποχή χάριν στη Retro Games Ltd., η οποία ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια mini έκδοση της με ενσωματωμένα 25 παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2022 σε τιμή €129.99.

Η επίσημη ονομασία είναι THEA500 Mini και στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται το κλασικό mouse της Amiga 500 με τα δύο κουμπιά, αλλά και ένα καινούργιο gamepad με 8 κουμπιά για μεγαλύτερη διευκόλυνση των gamers. Επίσης, διαθέτει υποδοχή USB για να περνάς τα δικά σου games και υποστηρίζει τη σύνδεση εξωτερικού πληκτρολογίου. Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται, επίσης, πως το THEA500 Mini είναι ο κορυφαίος emulator για τα παιχνίδια της Amiga, καθώς από πλευράς δυνατοτήτων περιλαμβάνει το graphics chipset της Amiga 1200.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα 12 από τα 25 προεγκατεστημένα παιχνίδια και ανάμεσα τους βλέπουμε ορισμένα από τα διαμάντια της εποχής, όπως τα Kick Off 2 (Ω ΡΕ ΦΙΛΕ), Simon The Sorcerer, The Chaos Engine, Zool: Ninja Of The “Nth” Dimension (έρχεται αναβίωση με το Zool: Redimensioned), Alien Breed 3D, Pinball Dreams, Speedball 2: Brutal Deluxe, Worms: The Director’s Cut, Cadaver, Another World, Battle Chess και ATR: All Terrain Racing.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή