Η Netflix ακύρωσε τη δημοφιλή σειρά!

7


Με μια μάλλον αναπάντεχη κίνηση ξεκινά η χρονιά για την πλατφόρμα του Netflix, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει τη δεύτερη σεζόν του 1899, παρά το γεγονός ότι η σειρά αποδείχτηκε ιδιαίτερα δημοφιλής παραμένοντας στο Top 10 πολλών χωρών για εβδομάδες.

Την είδηση επιβεβαίωσαν οι δημιουργοί της σειράς, Baran bo Odar και Jantje Freise με ανακοίνωση τους στο Instagram που αναφέρει τα εξής:

Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το 1899 δεν θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια δεύτερη και τρίτη σεζόν, όπως κάναμε με το Dark. Καμιά φορά, όμως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει, αυτή είναι η ζωή. Γνωρίζουμε ότι αυτή η είδηση θα απογοητεύσει εκατομμύρια φίλους της σειράς. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που συμμετείχατε σε αυτήν την πανέμορφη περιπέτεια.

Το 1899 μας παρουσίασε μέσα σε αυτά τα 8 επεισόδια μια ιδιαίτερα μπλεγμένη ιστορία διάφορων ετερόκλητων χαρακτήρων που βρέθηκαν σε ένα καράβι μεταναστών στο ταξίδι από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη στο λυκαυγές του 19ου αιώνα. Αφότου έλαβαν ένα μυστηριώδες σήμα από ένα άλλο πλοίο που ήταν χαμένο για μήνες, ο καπετάνιος αποφάσισε να αλλάξει πορεία για να διερευνήσει τι συνέβη και εκεί ξεκινά μια δαιδαλώδης περιπέτεια που κατέληξε σε ένα πολύ ιδιαίτερο φινάλε με τρομερές ανατροπές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο από πλευράς Netflix για τους λόγους που την οδήγησαν στο «κόψιμο» του 1899. Να σημειωθεί ότι η σειρά ξεπέρασε τις 87.9 εκατομμύρια ώρες θέασης…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή