Η OpenAI ανακοίνωσε το ChatGPT Enterprise: Ποιους αφορά, άγνωστο πόσο θα κοστίζει

6


Σε μια νέα μεγάλη ανακοίνωση μετά το ντεμπούτο του ChatGPT προχώρησε η OpenAI.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το ChatGPT Enterprise, την επαγγελματική έκδοση του AI chatbot, η οποία είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα.

Οι λειτουργίες του ChatGPT Enterprise

Το εργαλείο, όπως δήλωσε στο CNBC ο COO της OpenAI, Μπραντ Λάιτκαπ, αναπτύχθηκε σε λιγότερο από έναν χρόνο και στην προσπάθεια συνέδραμαν περισσότερες από 20 εταιρείες διαφορετικών κλάδων αλλά και μεγέθους

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ChatGPT Enterprise περιλαμβάνει πρόσβαση στο GPT-4 χωρίς όρια χρήσης, απόδοση που είναι έως και δύο φορές ταχύτερη από τις προηγούμενες εκδόσεις και API credits. Ο Λάιτκαπ ανέφερε ότι το κόστος δεν θα ανακοινωθεί δημόσια και ότι «θα εξαρτηθεί, για εμάς, από τις περιπτώσεις χρήσης και το μέγεθος κάθε εταιρείας».

Παράλληλα, το ChatGPT Enterprise θα επιτρέπει στους πελάτες να εισάγουν δεδομένα της εταιρείας για να εκπαιδεύσουν και να προσαρμόσουν το ChatGPT για τις εταιρείες τους, αν και ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στο σημερινό λανσάρισμα. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να εισαγάγει μια άλλη έκδοσης, που ονομάζεται ChatGPT Business, για μικρότερες ομάδες, αλλά δεν προσδιόρισε χρονοδιάγραμμα.

Δύο μήνες μετά το λανσάρισμά του το ChatGPT, τον Νοέμβριο, ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, σπάζοντας τα ρεκόρ για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή στην ιστορία: «μια πρωτοφανής αποδοχή – ειλικρινά δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο, και το ενδιαφέρον αυξάνεται έκτοτε», δήλωσε τον Μάιο στο CNBC ο Μπράιαν Μπουρκ, αντιπρόεδρος έρευνας της Gartner.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του έτους, η Microsoft επένδυσε δισεκατομμύρια δολάρια στην OpenAI.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή