Η Razer ετοιμάζει την δική της φορητή game streaming συσκευή

23


Οι Razer, Qualcomm και Verizon συνεργάζονται για την κατασκευή μιας νέας φορητής gaming παιχνιδοκονσόλας, για την οποία μάλιστα έδειξαν ένα πρώτο teaser και αποκάλυψαν ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Η πλήρης παρουσίαση, ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στην εκδήλωση RazerCon.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά είναι ότι διαθέτει οθόνη 6.65’’ OLED FHD με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon G3X Gen1, επεξεργαστή γραφικών Adreno με υποστήριξη ανάλυσης έως 1440p και 10-bit HDR, κεραίες WiFi 6E, Bluetooth 5.2, 5G, τεχνολογία ήχου Snapdragon Sound με 4x ηχεία, 5MP webcam για streaming, υποδοχή USB-C και μπαταρία 6000mAh.

H συσκευή προορίζεται για να υποστηρίζει το streaming παιχνιδιών από τις δημοφιλέστερες gaming υπηρεσίες και μπορεί να συνδεθεί με εξωτερική οθόνη ανάλυσης έως 4K.

Βλέπουμε ότι μετά την Logitech έρχεται και ένας ακόμη κατασκευαστής περιφερειακών να επιχειρήσει στην κατηγορία των φορητών game streaming συσκευών, οπότε μπορούμε σιγά σιγά να υποθέσουμε ότι δημιουργείται μια νέα τάση στην αγορά. Αν θα το εκτιμήσουν οι gamers, θα το δούμε στην πορεία…

Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή