Η Samsung στο νέο κατάστημα Public στο Golden Hall: Για να γνωρίσετε από κοντά τη σειρά Galaxy S21 και το Galaxy Z Fold2 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

34


Η Samsung περιμένει τους φίλους της σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του ανακαινισμένου καταστήματος Public στο Golden Hall, για να γνωρίσουν από κοντά τα τεχνολογικά προηγμένα της smartphone, tablet και wearables, που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των χρηστών.

Με έναν εκπληκτικό και τολμηρό σχεδιασμό και αναβαθμισμένη τεχνολογία, το Galaxy Z Fold2, η δεύτερης γενιάς αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung που άλλαξε σχήμα στο μέλλον, καλεί τους επισκέπτες να προκαλέσουν τα όρια της mobile εμπειρίας.

Παράλληλα, η νέα σειρά Galaxy S21 για όσους αποζητούν την τελειότητα, με το πιο επικό σύστημα κάμερας επαγγελματικού επιπέδου, επαναπροσδιορίζει τα όρια των δυνατοτήτων των smartphone ναυαρχίδων, διαθέτοντας για πρώτη φορά τη δημοφιλή εμπειρία του S Pen στη σειρά συσκευών Galaxy S.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, το Galaxy Note20 Ultra, η «υπερδύναμη» παραγωγικότητας, που λειτουργεί σαν υπολογιστής, ενώ παράλληλα προσφέρει εμπειρία gaming επαγγελματικού επιπέδου, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εξοικονομούν χρόνο στη ζωή τους για να μπορούν να κάνουν αυτά που αγαπούν.

Για εκείνους που θέλουν ενισχυμένη αποδοτικότητα και δημιουργικότητα, το Galaxy Tab S7+ είναι η απάντηση, καθώς συνδυάζει την ισχύ ενός PC, την ευελιξία ενός tablet και τη συνδεσιμότητα ενός smartphone.

Ταυτόχρονα, για όσους αναζητούν αποδόσεις επαγγελματικού επιπέδου, premium καινοτομίες και 5G συνδεσιμότητα σε προσιτή τιμή, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, το Samsung Galaxy S20 FE ενσωματώνει όλες τις δημοφιλείς λειτουργίες των Fans, ενώ οι συσκευές της νέας σειράς Galaxy A της Samsung επιτρέπουν σε όλους να δημιουργήσουν, να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν καλύτερα, μέσω κορυφαίας τεχνολογίας.

Τα smartphone και tablet της Samsung προσφέρουν στους χρήστες πρόσβαση στο ευρύτερο οικοσύστημα συνδεδεμένων Galaxy συσκευών, όπως τα Galaxy Buds Pro, τα καλύτερα ακουστικά της Samsung για απαράμιλλη ποιότητα ήχου, το Galaxy SmartTag, τον έξυπνο τρόπος εύρεσης χαμένων αντικειμένων με τη βοήθεια AR τεχνολογίας και το Galaxy Watch3, το premium smartwatch νέας γενιάς της εταιρείας με προηγμένες λειτουργίες ευεξίας.



Πηγή