Η Sony σκόπευε να φέρει την υπηρεσία σε Android και iOS

32


Η δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Epic Games θα τραβήξει για πολύ καιρό ακόμα παρά το γεγονός ότι έχει ήδη βγει μια απόφαση, και από εκεί συνεχίζουν να βγαίνουν προς τα έξω πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις που δεν αφορούν απαραίτητα τους δύο αντιδίκους.

Όπως εντόπισε η ιστοσελίδα της The Verge, υπάρχει στη δικογραφία σαφή αναφορά σχετικά με την πρόθεση της Sony να φέρει την δική της game streaming υπηρεσία PlayStation Now για πρόσβαση σε περισσότερα από 450 παιχνίδια του PS3 σε συσκευές Android και iOS, ενώ αργότερα σκόπευε να προσθέσει και παιχνίδια του PS4.

Η ιστορία έδειξε ότι η Sony όχι μόνο δεν προχώρησε τελικά στο λανσάρισμα του PlayStation Now για Android και iOS, αλλά είδε την Apple να βγάζει το Apple Arcade και να αποκλείει όλες τις υπόλοιπες game streaming υπηρεσίες από το App Store. Θα μπορούσε, βέβαια, να επιλέξει τον δρόμο της πρόσβασης μέσω web browser, αλλά δεν αποκλείεται να “κρατά” δυνάμεις τόσο για να δει που θα καταλήξει η δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Epic Games, όσο και για να ετοιμάσει τη νέα ενιαία υπηρεσία με κωδική ονομασία Spartacus.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή