Θέλεις την καλύτερη selfie κάμερα, premium εμφάνιση και εφαρμογές Google; Η HUAWEI nova 10 series είναι εδώ!

15


Οι προκλήσεις και τα μεγάλα εμπόδια που έβαλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να επηρέασε σε κάποιο βαθμό τη HUAWEI, αλλά η εταιρεία δεν έπαψε ποτέ να πρωτοστατεί και να καινοτομεί σε κάθε προϊοντική κατηγορία. Η τεχνογνωσία της αντανακλάται σε κάθε πιθαμή των συσκευών της, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν δείγματα τεχνολογικής αρτιότητας απευθυνόμενες σε όλους τους καταναλωτές.

Ομολογουμένως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την κατασκευή των συσκευών της, ενώ τα δισεκατομμύρια που επενδύονται τα τελευταία χρόνια από τη HUAWEI για την ανάπτυξη του δικού της οικοσυστήματος HMS (HUAWEI Mobile Services) αποδίδουν καρπούς και καλύπτουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου απαιτητικού καταναλωτή. Η εντυπωσιακή εξέλιξη του HMS δεν περιορίζεται μόνο στην δημιουργία εναλλακτικών επιλογών πέρα από αυτές που έχει συνηθίσει ο χρήστης (π.χ. για χάρτες, αναζήτησή, αλληλογραφία, διασκέδαση κλπ.), αλλά και στην ενσωμάτωση εκατοντάδων χιλιάδων δημοφιλών εφαρμογών από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους developers στον κόσμο στο κατάστημα AppGallery. Το τελευταίο προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών με μοναδικά οφέλη, ύψιστη ασφάλεια, premium προτάσεις, άμεσες ενημερώσεις και πληθώρα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ψηφιακής καθημερινότητας των χρηστών. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το AppGallery καταγράφει πλέον περισσότερους από 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα σε όλο τον κόσμο, με τα 45 εκατομμύρια εξ αυτών να είναι κάτοικοι της Ευρώπης.

Η εμπειρία χρήσης, λοιπόν, ενός HUAWEI smartphone κινείται στο ανώτατο επίπεδο και πραγματικά δεν λείπει τίποτα από όσα έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί παραδοσιακά ο μέσος καταναλωτής. Από δημοφιλείς εφαρμογές όπως τα Facebook Messenger, Viber, Instagram, WhatsApp και TikTok, μέχρι υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), υπηρεσίες διανομής φαγητού (e-food, BOX), ταξί (Taxiplon), παρόχους τηλεπικοινωνιών (COSMOTE, Vodafone, WIND) και συστήματα mobile πληρωμών (My Alpha Wallet), το AppGallery δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα εφαρμογών.

Για όσους δεν μπορούν να ζήσουν μακριά από τις native εφαρμογές της Google, υπάρχει πανεύκολη λύση και για αυτές χωρίς να χρειάζεται να θέσεις σε κίνδυνο την ψηφιακή ασφάλεια σου ή να ξοδέψεις χρόνο για περίπλοκες ενέργειες. Μέσα στο AppGallery συμπεριλαμβάνεται η εφαρμογή Gspace που μπορείς να εγκαταστήσεις στη HUAWEI συσκευή σου με ένα άγγιγμα και εκεί θα βρεις όλες τις υπηρεσίες της Google όπως YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive! Όσοι επιθυμούν, μάλιστα, να τις νιώθουν σαν native εφαρμογές, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν μια συντόμευση στην αρχική οθόνη του smartphone ή του tablet τους και από εκεί και πέρα δεν θα ξεχωρίζει το περιβάλλον χρήσης από αυτό οποιουδήποτε άλλου smartphone. Τόσο απλά και γρήγορα!

Η παρανόηση που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες από διάφορους καλοθελητές ότι οι συσκευές της HUAWEI δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε έχει διαψευστεί με τον καλύτερο τρόπο από την εταιρεία και μάλιστα με πράξεις, όχι με λόγια. Η HUAWEI δεν έκανε ποτέ εκπτώσεις στην κατασκευή, τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα των συσκευών της, δείχνοντας σεβασμό τόσο στον καταναλωτή όσο και στην ίδια. Παρά τα προβλήματα που της έβαλαν, συνεχίζει ακάθεκτη να εντυπωσιάζει με τις συσκευές της και πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι τα ολοκαίνουργια HUAWEI nova 10 και HUAWEI nova 10 Pro.

Αμφότερα ακολουθούν την εξαιρετική σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς nova με εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά κατασκευή για εργονομικό κράτημα, ενώ το επανασχεδιασμένο camera module προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη πολυτέλεια στο μάτι και στο χέρι.

Από τεχνικής πλευράς, το βάρος έπεσε φέτος στην τεχνολογία της εμπρόσθιας κάμερας, μιας και ζούμε στην εποχή όπου κυριαρχεί το vlogging. Ειδικά στο HUAWEI nova 10 Pro συναντάμε δύο αισθητήρες στην εμπρόσθια κάμερα με τις αντίστοιχες πρωτιές για τον κόσμο των smartphones: 60MP με ευρυγώνιο φακό 100° (λήψη 4K video) και 8MP Close-up για τέλεια πορτραίτα με 2x οπτικό και έως 5x ψηφιακό zoom.

Κάθε pixel της εμπρόσθιας κάμερας έχει κατασκευαστεί με Instant AF και QPD (Quad Phased Detection) έτσι ώστε να είναι αφιερωμένο στη φωτογραφία και την εστίαση. Συγκριτικά με έναν κοινό φακό αυτόματης εστίασης, η εμπρόσθια κάμερα του HUAWEI nova 10 Pro προσφέρει 30% μεγαλύτερη ταχύτητα, βελτιωμένη ανάλυση κατά 119% στις κοινές φωτογραφίες και έως 150% στα πορτραίτα.

Τα πορτραίτα ενισχύονται ακόμα περισσότερο από την τεχνολογία XD Fusion για σύνθεση των καρέ και HDR για την επίτευξη φυσικότατου bokeh effect, ενώ η τεχνολογία Free Zoom (0.7x- 5x) προσφέρει σταθερότητα και εξαιρετική ποιότητα εικόνας από οποιαδήποτε απόσταση για selfies σε διαφορετικές εστιακές αποστάσεις.

Η εταιρεία ενίσχυσε σημαντικά και την πίσω κάμερα, με κύριο αισθητήρα 50MP RYYB που αυξάνει την πρόσληψη φωτός κατά 40% για άψογες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, υποστηρίζει τις τεχνολογίες Instant AF και QPD, και προσφέρει πληθώρα ξεχωριστών modes που απογειώνουν την δημιουργικότητα του σύγχρονου χρήστη (π.χ. Dual-View για ταυτόχρονη χρήση της μπροστά και πίσω κάμερας).

Πέρα από τις εξελίξεις στις κάμερες των HUAWEI nova 10 και HUAWEI nova 10 Pro, τα δύο νέα smartphones έρχονται με εντυπωσιακές οθόνες OLED FHD+ 120Hz, ισχυρό hardware για απρόσκοπτο multitasking και υψηλές επιδόσεις στα απαιτητικά games (Touch Turbo 2.0), εξελιγμένο σύστημα ψύξης (VC Liquid Cooling), δυνατό και καθαρό ήχο, καθώς και μεγάλη αυτονομία με ταχύτατους φορτιστές (66W και 100W αντίστοιχα).

Δεν είναι σωστή η φράση «η HUAWEI επέστρεψε». Η HUAWEI δεν έφυγε ποτέ, δεν τα παράτησε, δεν συμβιβάστηκε και συνεχίζει ακάθεκτη να καινοτομεί όχι μόνο στα smartphones, αλλά σε όλες τις κατηγορίες ηλεκτρονικών συσκευών!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!





Πηγή