Θα δούμε τους Walter White και Jesse Pinkman στην τελευταία σεζόν!

17


Όσοι περιμένετε με ανυπομονησία την προβολή της τελευταίας σεζόν του Better Call Saul, θα χαρείτε να μάθετε ότι θα δούμε σε αυτήν και τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές του Breaking Bad, δηλαδή τους Bryan Cranston (Walter White) και Aaron Paul (Jesse Pinkman)!

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης PaleyFest LA από τον συνδημιουργό και παραγωγό της σειράς Peter Gould, ο οποίος κατάφερε να κρατηθεί για να μην δώσει περισσότερες πληροφορίες που ενδεχομένως θα χαλούσαν τις εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν για το μεγάλο φινάλε.

Δεν θέλω να κάνω spoilers, αλλά θα απαντήσω στην πρώτη ερώτηση που μας έγινε όταν ξεκινήσαμε το Better Call Saul. «Θα δούμε τους Walt και Jesse;» Η απάντηση είναι απλά «ναι»! Με ποιον τρόπο και με ποιες συνθήκες θα το ανακαλύψετε μόνοι σας, αλλά πρέπει να τονίσω ότι αυτό θα είναι μόνο ένα από αυτά που περιμένουμε να ανακαλύψετε αυτή τη σεζόν

Για όσους δεν θυμούνται, ο Bod Odenkirk (Saul Goodman / Jimmy McGill) εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη 2η σεζόν του Breaking Bad όταν τον προσέγγισαν οι Walter και Jesse μετά τη σύλληψη του συνεργάτη τους. Η συνάντηση έγινε όταν ακόμα η συνεργασία μεταξύ των Walter και Jesse βρισκόταν σε πολύ πρώιμο στάδιο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται κάποια από τα γεγονότα της 2ης σεζόν του Breaking Bad να συμβαδίσουν με αυτά της 6ης σεζόν του Better Call Saul.

Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τα πρώτα επεισόδια της 6ης και τελευταίας σεζόν του Better Call Saul στις 18 Απριλίου 2022, ενώ το δεύτερο πακέτο επεισοδίων θα προβληθεί στις 11 Ιουλίου 2022.

[Variety]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή