Θα επιβραβεύει το binge watching αφαιρώντας τις διαφημίσεις κάθε τρία επεισόδια

10


Από τη πρόσφατη ενημέρωση των μετόχων είδαμε ότι η Netflix έχει δικαιωθεί απόλυτα για την απόφαση της να μπλοκάρει το password sharing, μιας και η εταιρεία κατέγραψε μεγάλη αύξηση στους συνδρομητές σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτός, όμως, από αυτό, η Netflix δικαιώνεται και με την προσθήκη του φθηνότερου πακέτου συνδρομής που περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Η καλή πορεία των τελευταίων μηνών φαίνεται ότι χτύπησε στην…γενναιοδωρία της Netflix, η οποία ανακοίνωσε επίσημα πως επιφυλάσσει ένα «δωράκι» για όσους παρακολουθούν συνεχόμενα επεισόδια (binge watching) και είναι συνδρομητές του πακέτου με διαφημίσεις από το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Όσοι, λοιπόν, από τους παραπάνω λιώνουν για ώρες στις σειρές της πλατφόρμας, θα απαλλάσσονται από τις διαφημίσεις κάθε τρία επεισόδια. Για παράδειγμα, παρακολουθείς μαζεμένα τα πρώτα τρία επεισόδια του Friends (RIP Matthew Perry…) βλέποντας κανονικά τις διαφημίσεις της Netflix, αλλά το τέταρτο επεισόδιο θα είναι «καθαρό». Μετά την επόμενη τριάδα ισχύει το ίδιο για το 8ο επεισόδιο κ.ο.κ. Επιπλέον, θα επιτρέπει και το download για offline παρακολούθηση!

Υπενθυμίζουμε ότι η Netflix προχώρησε πρόσφατα σε ανατιμήσεις των τιμών συνδρομής σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν πείραξε το πακέτο που περιλαμβάνει διαφημίσεις. Το τελευταίο έχει προτιμηθεί ήδη από 15+ εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και προβλέπεται πως θα εκτοξευθεί ο αριθμός τα επόμενα χρόνια, αρκεί φυσικά να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα η τιμή και η συχνότητα των διαφημίσεων.

[Netflix]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή