Θα σε ενημερώνει για την «ένταση» της συζήτησης

26


H Twitter δοκιμάζει να εντάξει στην ομώνυμη πλατφόρμα της για Android και iOS μία νέα λειτουργία η οποία θα προειδοποιεί τους χρήστες, όταν μία συνομιλία πρόκειται να λάβει έντονος τόνους.

Η εταιρεία θα εμφανίζει την ειδοποίηση «Heads Up» στους χρήστες, προειδοποιώντας τους ότι η συζήτηση μπορεί να γίνει αρκετά έντονη. Από το στιγμιότυπο οθόνης, συνειδητοποιούμε ότι ουσιαστικά το Twitter παρέχει συμβουλές αναφορικά με την εξέλιξη μιας απρόβλεπτης συζήτησης.

Η Twitter συμβουλεύει τους χρήστες, αναφέροντας ότι εάν η επικοινωνία σου με τους άλλους χρήστες διακρίνεται από σεβασμό, το Twitter γίνεται καλύτερο, εάν ελέγχεις και εξακριβώνεις γεγονότα αυτό θα σε βοηθήσει πλήρως και τέλος, τονίζει ότι οι διαφορετικές οπτικές ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα μπορούν να εξελίξουν τη δική σου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή