Θα φέρει υποστήριξη των media keys και αυτόματο Picture-in-Picture mode για τα videos

12


Στη beta έκδοση του Chrome 73 για συσκευές Android γίνονται πειραματισμοί για ενσωμάτωση του περίφημου dark mode, αλλά στη beta έκδοση του Chrome 73 για dekstops παρατηρήθηκαν ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες λειτουργίες, που λογικά θα ενσωματωθούν στο επόμενο update του web browser (μέσα Μαρτίου).

Ξεκινάμε από την υποστήριξη των multimedia πλήκτρων (play, pause κλπ.) για εύκολη διαχείριση της αναπαραγωγής μουσικής σε περίπτωση που ακούτε μέσα από τον web browser (π.χ. YouTube) χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε το συγκεκριμένο tab.

Ακολουθεί η αυτόματη ενεργοποίηση του PiP (picture-in-picture) mode για να παραμένει ανοιχτό και διαρκώς εμφανές μόνο το video που παίζει εκείνη τη στιγμή, έτσι ώστε να συνεχίζεις την πλοήγηση σε άλλες ιστοσελίδες χωρίς να χάνεις την εικόνα του.

Άλλες ενδιαφέρουσες προσθήκες που αναμένονται στην τελική έκδοση του Chrome 73 είναι η υποστήριξη του dark mode, η δυνατότητα προεπισκόπησης ενός ανοικτού tab, αλλά και το “Never-Slow Mode” για σταθερή απόδοση του web browser καθόλη τη διάρκεια που τον χρησιμοποιείς.

[Google]



Πηγή