Θεσσαλονίκη: Στο 8ο Technology Forum με συμμετοχή προσωπικοτήτων διεθνούς κύρους από το χώρο της πληροφορικής | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

9


Διεθνούς κύρους προσωπικότητες από το χώρο της πληροφορικής φέρνει το 8ο Technology Forum της Θεσσαλονίκης, για να μιλήσουν για το μέλλον, έτσι όπως αυτό διαμορφώνεται μετά την πανδημία και τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας.

To Forum θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη,, στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO – ΔΕΘ, Περίπτερο 6, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, με φυσική παρουσία συμμετεχόντων και δωρεάν είσοδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες της Silicon Valley ο ελληνικής καταγωγής Τόλης Λέριος, ο οποίος έχει λάβει 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Θα μιλήσουν ακόμη, η επικεφαλής της ομάδας Προηγμένων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG GROW) και μέλος της Ομάδας Ψηφιακών Ηγετών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Δάνα Ελευθεριάδου, ο ιδρυτής και διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφοριακών Συστημάτων (ΙΠΣΥ), διευθυντής του Data Science Research Institute στο Swinburne University of Technology στην Αυστραλία, Τίμος Σελλής, ο οποίος εργάζεται στον τομέα έρευνας της εταιρείας Facebook στις ΗΠΑ και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Στο πλαίσιο του 8ου Technology Forum θα πραγματοποιηθεί Matchmaking Event, δηλαδή εκδήλωση προκαθορισμένων τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία

Τις εργασίες του 8ου Technology Forum ανοίγει ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναστάσιος Κυριαζής, Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή φέτος ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (200 άτομα) σε εναρμόνιση με τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (βάσει προσέλευσης) για τους συμμετέχοντες.

Όλες οι ειδήσεις
Η κακοκαιρία Αθηνά έπληξε Β. Εύβοια και Πήλιο, μεγάλες καταστροφές -Πού θα χτυπήσει σήμερα, οι 10 περιοχές σε κίνδυνο πλημμύρας 
«Γιατί έχει τόση κίνηση πλέον στην Αθήνα;»: Ελληνες συγκοινωνιολόγοι και ειδικοί επιστήμονες εξηγούν
Τσιόδρας:«Ακούγονται πολλές αντιεπιστημονικές ανοησίες» -Σε ποιες περιοχές προβλέπει έξαρση 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή