Κάνε βόλτα στα MediaMarkt… από το σπίτι σου | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

27


Ο Personal Video Shopper έρχεται για να σε πάει βόλτα σε ένα κατάστημα Media Markt, χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ!

Τα μαγαζιά άνοιξαν και το «έξω» αυτή τη στιγμή είναι πρόκληση! Μπορεί όμως κάποια στιγμή να μη θες να βγεις από το σπίτι… Ακόμα και τότε όμως μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου σαν να είσαι σε κατάστημα MediaMarkt, χωρίς καν να κουνηθείς από τον καναπέ σου!

Το Personal Video Shopping είναι κάτι που έχουμε δει εξ αποστάσεως, μόνο σε μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού, αλλά και πάλι, ελάχιστα είναι αυτά που το έχουν κάνει. Στην Ελλάδα, όμως, μπορείς κι εσύ να κάνεις «shopping therapy» βγαλμένο από επεισόδια κάποιας σειράς επιστημονικής φαντασίας, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία που λανσάρει η MediaMarkt! Μπορείς κι εσύ να μπεις στη σελίδα της MediaMarkt και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου για να κλείσεις ραντεβού με τον προσωπικό σου VideoShopper.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαλέγεις την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει, οπότε και ο video shopper θα σου κάνει βιντεοκλήση… και η virtual βόλτα μέσα στο κατάστημα της MediaMarkt θα ξεκινήσει. Ο προσωπικός σου virtual ξεναγός θα σε πάει σε όποιο μέρος θέλεις, για να δεις όποια ή όποιες συσκευές εσύ θέλεις, θα τις περιεργαστεί μαζί σου, αλλά και θα μπορεί να σε καθοδηγήσει, να απαντήσει τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχεις, και να σε βοηθήσει να επιλέξεις το καλύτερο μοντέλο για εσένα.

Αν δεν ξέρεις τι να περιμένεις, η διαδικασία είναι ίδια με το να κάνεις βιντεοκλήση με κάποιον φίλο σου. Απλά, σε αυτή την περίπτωση η βιντεοκλήση δεν θα είναι με φίλο σου, αλλά με έναν εξ ίσου φιλικό υπάλληλο της MediaMarkt, ο οποίος μάλιστα μπορεί να απαντήσει και σε τεχνικές ερωτήσεις. Θα του μιλήσεις, μπορείς να του ζητήσεις να πιάσει κάποιο προϊόν, να το περιεργαστεί (ενώ βλέπεις), να γυρίσει την κάμερα ώστε να δεις το πίσω μέρος ή το εσωτερικό, αναλόγως.

Για παράδειγμα, αν ψάχνεις για πλυντήριο, μπορείς να δεις μέχρι και μέσα στον κάδο, ή, αν αγοράζεις ψυγείο, να δεις πώς είναι το εσωτερικό της κατάψυξης. Μπορείς ακόμη και να ζητήσεις γνώμη από τον video shopper, μιας και οι υπάλληλοι της MediaMarkt σίγουρα έχουν εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι παρόμοια, σαν να ψώνιζες από το site της MediaMarkt: κάθε προϊόν που επιλέγεις για αγορά, προστίθεται στο «καλάθι» σου. Όταν τελειώσεις και έχεις διαλέξει όλα τα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις, θα λάβεις ένα e-mail με ένα link το οποίο θα σε «πάει» στο καλάθι σου, στο site της MediaMarkt. Εκεί, αφού θα δεις όλα τα προϊόντα που επέλεξες μαζί με τον video shopper και, αφού ελέγξεις πως είναι όλα σωστά, κάνεις checkout και πληρώνεις με όποιον τρόπο επιθυμείς και επιλέγεις μέθοδο παραλαβής, είτε με παράδοση στο σπίτι σου, είτε με παραλαβή από το κατάστημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά, το καλύτερο είναι το ότι μπορείς να κάνεις τις βόλτες σου στο κατάστημα, χωρίς να έχεις να ανησυχείς για το πού θα παρκάρεις, αν θα βρεις κίνηση στον δρόμο και άλλα παρόμοια θέματα. Και, βέβαια, κάνεις τα ψώνια από την ασφάλεια του σπιτιού σου, χωρίς να ανησυχείς για τα μέτρα ασφαλείας ή αν ο διπλανός φοράει μάσκα. Απλά, κανονίζεις το ραντεβού και ο virtual shopper… βολτάρει για εσένα!

Σου φαίνεται απίστευτο; Κι όμως, τώρα στη MediaMarkt, το απίστευτο γίνεται πραγματικότητα! Η MediaMarkt φέρνει το μέλλον στο κινητό σου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τα ψώνια σου με ασφάλεια και άνεση!



Πηγή