Καταργείται η εφαρμογή, στροφή στο Google Wallet

0


Η Google πραγματοποιεί μερικές σημαντικές αλλαγές στις ΗΠΑ όσον αφορά την αυτόνομη εφαρμογή Google Pay. Για την ακρίβεια, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει την εφαρμογή στις 4 Ιουνίου 2024.

Η Google αναφέρει ότι οι περισσότερες από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες της εφαρμογής Pay, όπως η ρύθμιση και η διαχείριση των υπηρεσιών πληρωμών ενός χρήστη και το πάτημα για πληρωμή σε καταστήματα λιανικής που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία, θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Google Wallet. Η εταιρεία επισήμανε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποιείται πέντε φορές περισσότερο από την εφαρμογή Pay στις ΗΠΑ, οπότε φαίνεται ότι η Google πραγματοποιεί αυτές τις αλλαγές για να καταργήσει μια εφαρμογή που απλώς δεν χρησιμοποιείται πολύ πλέον.

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Google Pay για τη διαχείριση των υπηρεσιών πληρωμών σας, θα έχετε περιθώριο μέχρι τις 4 Ιουνίου να μεταφέρετε το υπόλοιπο των χρημάτων σας στον καθορισμένο τραπεζικό λογαριασμό σας. Η ιστοσελίδα του Google Pay θα συνεχίσει να λειτουργεί και μετά τις 4 Ιουνίου.

Ωστόσο, αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Google Pay για να στέλνετε, να λαμβάνετε ή να ζητάτε χρήματα από άλλους, η διακοπή της υποστήριξης της εφαρμογής στις 4 Ιουνίου θα καταργήσει αυτές τις λειτουργίες. Επίσης, οποιεσδήποτε προσφορές ή συμφωνίες που εμφανίζονταν προηγουμένως στην εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμες μέσω της νέας ενότητας προσφορών της Google στο Search.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα εξακολουθήσει να κάνει βελτιώσεις στη χρήση του Google Pay στο διαδίκτυο για λειτουργίες αυτόματης συμπλήρωσης με τον Chrome browser της. Επιπλέον, θα επεκτείνει τα είδη των καρτών που μπορούν να αποθηκευτούν στο Google Wallet, συμπεριλαμβανομένων των καρτών δημόσιας συγκοινωνίας.

[Google]



Πηγή