Κερδίστε ένα NBA 2K19 & ένα FIFA 19, προσφορά των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

39


Ένα FIFA 19 και ένα NBA2K19, προσφέρουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε 2 τυχερούς αναγνώστες του techgear.gr. Σημειώστε ότι αμφότερα είναι για το PlayStation 4, αλλά προτού περάσουμε στα των κληρώσεων, ας θυμηθούμε ορισμένα στοιχεία για τα δύο παιχνίδια.

FIFA 19

Τα καλύτερα νέα έρχονται στο θεσμό του Champions League. Μέχρι πρότινος, η Konami, εταιρεία στην οποία ανήκει ο βασικός ανταγωνιστής του FIFA, το PES, είχε στην κατοχή της τα δικαιώματα του θεσμού. Η EA μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί την ονομασία Champions League για την ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ τα logos του θεσμού και των ομάδων εμφανίζονται κανονικότατα. Το Europa league δηλώνει, επίσης, το παρόν στο νέο παιχνίδι.

Επιπλέον, οι gamers έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ακόμη πιο περίτεχνες ενέργειες. Ένα από αυτά είναι το Sweet Spot mechanic. Ουσιαστικά, εάν ο χρήστης προγραμματίσει σωστά την στιγμή που πατάει το πλήκτρο για να σουτάρει μαζί με την επαφή του ποδοσφαιριστή με τη μπάλα, τότε θα υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθεί η μπάλα στο παράθυρο του τερματοφύλακα. Παράλληλα, οι παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων παρουσιάζονται διαφορετικά στο μικρό χάρτη στην κάτω δεξιά γωνία, καθώς οι παίκτες της μιας ομάδας εμφανίζονται με τριγωνάκια και με κυκλάκια της άλλης, διευκολύνοντας τους gamers. Να αναφέρουμε πως το gameplay είναι πιο ρεαλιστικό από προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού.

Φυσικά, δε μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη το πασίγνωστο Ultimate Team mode, στο οποίο έχουν γίνει κάποιες μικροαλλαγές. Πλέον, κάθε φορά που γίνεται αγορά ενός πακέτου οι χρήστες μπορούν να δουν τις πιθανότητες να τύχουν κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν.

Το FIFA 19 είναι διαθέσιμο από τις 28 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και Windows PC.

NBA 2K19

Μία από τις κορυφαίες αλλαγές του NBA 2K19 είναι η δυνατότητα για οποιονδήποτε παίκτη στο παρκέ να “παρει φωτιά” και να εκφράσει αυτή τη φόρμα ανάλογα με τον τομέα του. Για παράδειγμα, οι playmakers βγάζουν με μεγαλύτερη ευκολία ασίστ, οι σέντερ κυριαρχούν κάτω από το καλάθι κλπ. Αυτή η ένδειξη φαίνεται στον gamer με τον μετρητή Takeover.

Επίσης, η 2K Games κατάφερε να διορθώσει σημαντικά τα “κοψίματα” στα διάφορα animations του παιχνιδιού. Στο παρελθόν δεν ήταν λίγες οι φορές που βλέπαμε κομμένα κεφάλια ή παραμορφωμένα σώματα σε σημεία του παρκέ όπου μαζευόταν πολύς κόσμος.

Άλλη ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι το επανασχεδιασμένο σύστημα για τα κλεψίματα. Η εταιρεία έχει χωρίσει το γήπεδο σε ζώνες ανάλογα με τη ροή του αγώνα, έτσι ώστε οι αμυντικοί να αναγνωρίζουν πότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για κλέψιμο της μπάλας, ενώ οι επιθετικοί δεν θα τη γλιτώνουν επειδή συνεχώς πατούν άσκοπα το κουμπί της ντρίπλας. Γενικότερα υπάρχει μια νέα λογική πιο κοντά στην πραγματικότητα ενός αγώνα μπάσκετ.

Επιπλέον, διορθώθηκε η περυσινή ασυδοσία στην ταχύτητα των επιθετικών που περνούσαν ακόμα και τους πιο σκληρούς αμυντικούς με ευκολία. Έχει εξισορροπηθεί η μάχη ένας εναντίον ενός και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το timing που επιλέγει ο χρήστης για να κάνει μια ντρίπλα ή να πασάρει ή να σουτάρει, αλλά και πότε θα στήσει τείχος ή θα επιχειρήσει να κλέψει μια μπάλα. Το ίδιο ισχύει και για τα κοψίματα, καθώς αφαιρέθηκε το αυτόματο σύστημα και ο παίκτης θα πρέπει να πηδήξει την κατάλληλη στιγμή για να δώσει μια τάπα.

Άλλες ενδιαφέρουσες αλλαγές είναι οι κινήσεις βγαλμένες από τα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ στις ΗΠΑ, η προσθήκη μετρητή στα lay-ups (πολλοί καλοί παίκτες αστοχούσαν χωρίς να ξέρουν τι φταίει), η μεγαλύτερη δυσκολία σε σφιχτές άμυνες στη ρακέτα (η μπάλα μπορεί να χαθεί όπως σε έναν πραγματικό αγώνα μπάσκετ) και η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης που καλύπτει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το NBA 2K19 κυκλοφορεί από τις 11 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PS4 και Windows PC.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο e-shop www.germanos.gr οι καταναλωτές θα βρουν κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες, σε προσιτές τιμές και με αποκλειστικές προσφορές

Πως να συμμετέχετε στην κλήρωση

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση μας, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες των δύο εφαρμογών που ακολουθούν, έναν για κάθε παιχνίδι. Φυσικά, μπορείτε να συμμετέχετε και στις δύο κληρώσεις!

Κάθε βήμα σας δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στις δύο κληρώσεις και περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής.

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 στις 23:00 και απευθύνεται στους κατοίκους Ελλάδας. Oι νικητές κληρώνονται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθούν την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 για την παραλαβή του δώρου τους.

Κερδίστε το FIFA 19 για το PS4!
Κερδίστε το NBA 2K19 για το PS4!



Πηγή