Μεγάλη διαρροή των specs, πιθανή η παρουσίαση τον Μάρτιο

42


Η επιστροφή της HUAWEI στην κατηγορία των smartphones ξεκίνησε μεν ταπεινά με το HUAWEI nova 9 τον Οκτώβριο του 2021, αλλά συνεχίστηκε πολύ εντυπωσιακά πέρυσι με τη σειρά HUAWEI P50, το εξαιρετικό HUAWEI Mate 50 Pro και το πανέμορφο HUAWEI nova 10 Pro.

Η εταιρεία μπορεί να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να λύσει το πρόβλημα με την υποστήριξη δικτύων 5G, αν και φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο που θα κλείσει και αυτό το κενό, παρόλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτη να εξελίσσεται και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη σειρά HUAWEI P60.

Η τελευταία λέγεται ότι θα παρουσιαστεί μέσα στον Μάρτιο και ήδη leaksters από την Κίνα έχουν βγάλει στη δημοσιότητα ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου HUAWEI P60 Pro. Σύμφωνα με τις διαρροές, το HUAWEI P60 Pro αναμένεται με οθόνη 6.6’’ OLED QHD+ 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2 με περιορισμό μόνο για δίκτυα LTE, μνήμη RAM LPDDR5X, αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0, τριπλή κάμερα 50MP Sony IMX888 + 50MP Sony IMX858 ultrawide + 64MP OmniVision OV64B telephoto, εμπρόσθια κάμερα 32MP, λειτουργικό σύστημα Harmony OS 3.0, μπαταρία 5000mAh με φορτιστή 100W (50W ασύρματα) και κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

Περιμένουμε για άλλη μια φορά μια εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και σπουδαίες επιδόσεις για την κάμερα και την οθόνη, καθώς τα Pro μοντέλα της σειράς HUAWEI P συνήθως καταλαμβάνουν τις πρωτιές στις αντίστοιχες λίστες των DxOMark και DisplayMate.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή