Categories: Mobile

Με κάθε αγορά άδειας Microsoft Office δώρο κλειδί Windows 10 ή Windows 11


Η Microsoft εξελίσσει διαρκώς τη σουίτα Office αλλάζοντας την εμφάνιση και προσθέτοντας νέες λειτουργίες που διευκολύνουν σημαντικά τους απλούς, καθημερινούς χρήστες και τους επαγγελματίες, γι’ αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς την τελευταία διαθέσιμη έκδοση της. Για να είσαι πάντοτε ενημερωμένος με τα τελευταία εργαλεία της Microsoft δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα, καθώς το κατάστημα Keysfan τρέχει σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του χρόνου εκπτώσεις που σου δίνουν στα χέρια γνήσια άδεια χρήσης με μικρό κόστος.

Στο κατάστημα Keysfan γίνεται έλεγχος κάθε κλειδιού προκειμένου να εξασφαλιστεί η γνησιότητα και η καλή λειτουργία του λογισμικού που επιλέγεις, ενώ είναι πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο της ΕΕ για την ασφάλεια και τη νομιμότητα των αγορών που πραγματοποιείς. Έτσι, δεν υπάρχει κανένα άγχος για την μακροβιότητα του λογισμικού, το οποίο θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται κανονικότατα από τη Microsoft μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής.

Με αφορμή, τώρα, τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Keysfan προσφέρει στους πελάτες του εντελώς δωρεάν ένα κλειδί Windows 10 ή Windows 11 με κάθε αγορά Microsoft Office. Παράλληλα, υπάρχουν πολλές προσφορές με έκπτωση έως 62% σε διάφορα πακέτα και άλλα προγράμματα της Microsoft.

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Επιπλέον, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Δοκιμάζει videos διάρκειας έως 60 λεπτών

Το TikTok δοκιμάζει αυτήν την περίοδο τη δυνατότητα να ανεβάζεις videos διάρκειας έως 60 λεπτών,…

5 ώρες ago

Το GTA VI θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025!

Στην έκθεση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Take-Two για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, η εταιρεία…

5 ώρες ago

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Ανακαλύπτεται ο μηχανισμός των Αντικυθήρων – Ο πρώτος υπολογιστής υπήρχε στην Ελλάδα τον 2ο αιώνα π.Χ.

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Ανακαλύπτεται ο μηχανισμός των Αντικυθήρων – Ο πρώτος υπολογιστής υπήρχε στην…

11 ώρες ago

Η νέα λειτουργία στο iPhone που τα αλλάζει όλα -Πώς διορθώνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στο αυτοκίνητο

H Google δεν είναι ο μόνος τεχνολογικός κολοσσός που ανακοινώνει νέες λειτουργίες για χρήση στο…

16 ώρες ago

Τα νέα iPad Pro και iPad Air διαθέσιμα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα iPad Pro (Μ4) και iPad Air (Μ2), μαζί με τα κορυφαία αξεσουάρ Apple…

17 ώρες ago

Ο RetroArch emulator φέρνει παιχνίδια από 50+ κονσόλες σε iPhone και iPad

Αφότου η Apple αποφάσισε να χαλαρώσει την πολιτική του App Store προκειμένου να επιτρέψει εφαρμογές…

18 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.