Με τεχνολογία Crystal Sound OLED για ενίσχυση του ήχου από την οθόνη

10


Κατά τη διάρκεια της MWC 2019, η LG θα υπενθυμίσει στο κοινό τη φήμη και τη θέση της ως ηγέτης στον ήχο των smartphones με το νέο LG G8 ThinQ που διαθέτει Crystal Sound OLED (CSO), μια πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί την OLED οθόνη του τηλεφώνου ως ενισχυτή ήχου.

Με όλο και περισσότερους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τα smartphones ως κύριες συσκευές για να παρακολουθήσουν ταινίες, να παίζουν παιχνίδια και να ακούν μουσική, η απαίτηση για κινητά τηλέφωνα ικανά να προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η LG αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της υψηλής ποιότητας ήχου για τα smartphones για τη δημιουργία της απόλυτης εμπειρίας χρήσης, παραμένει πιστή σε αυτή την αξία και για το LG G8 ThinQ.

Σχεδιασμένο από την LG, το CSO επαναπροσδιορίζει την οθόνη OLED ως διάφραγμα καθώς μέσω της δόνησης σε όλη την επιφάνεια παράγει ήχο με εντυπωσιακή ένταση. Και επειδή η μοναδική τεχνολογία της LG αξιοποιεί ολόκληρη την οθόνη, το CSO βελτιώνει επίσης τη σαφήνεια στον ήχο, καθιστώντας πιο εύκολο να διακρίνει κανείς τη φωνή και τις μουσικές νότες ξεχωριστά.

Στη λειτουργία ανοικτής ακρόασης, ο ήχος αποδίδεται με εντυπωσιακό μπάσο από το κάτω ηχείο. Η γεμάτη στερεοφωνική απόδοση καθίσταται δυνατή με ρύθμιση ήχου 2 καναλιών που χρησιμοποιεί το κάτω ηχείο και το επάνω μέρος της οθόνης. Εκτός από τη βελτίωση του ήχου, το CSO δίνει επίσης στο LG G8 ThinQ μια εκλεπτυσμένη και μίνιμαλ εμφάνιση.

Μέσω της στενής συνεργασίας με την εξειδικευμένη εταιρεία ήχου Meridian, η LG φέρνει και πάλι εξαιρετική πιστότητα ήχου στην κινητή τηλεφωνία, προσφέροντας άριστη ποιότητα που οι καταναλωτές προσδοκούν από τις premium συσκευές της εταιρείας. Επιπλέον, τα νέα χαρακτηριστικά της σειράς G της LG είναι:

  • DTS: X 3D Surround Sound που συναγωνίζεται ένα σύστημα 7.1 καναλιών με ή χωρίς ακουστικά για πρώτη φορά από την LG
  • Το Hi-Fi Quad DAC αναβαθμίζει την εμπειρία ακρόασης αναπαράγοντας ήχο με εξαιρετική πιστότητα, δίνοντας επιπλέον δυνατότητες, που βοηθούν στην αναπαραγωγή περισσότερων αρχείων ήχου για μεγαλύτερη σαφήνεια και βάθος
  • Υποστήριξη Master Quality Authenticated (MQA) για υψηλής ποιότητας audio streaming ακόμη και χωρίς απεριόριστο χώρο αποθήκευσης δεδομένων
  • Το Boombox Speaker αξιοποιεί τον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου ως θάλαμο συντονισμού για να παράγει εκπληκτικό μπάσο και περισσότερη ένταση



Πηγή