Με FIFA 22 τα δωρεάν games του Μαΐου

36


Η Sony επιβεβαίωσε πλήρως τη διαρροή των δωρεάν παιχνιδιών για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus το μήνα Μάιο, ανακοινώνοντας επίσημα ότι από τις 3 Μαΐου 2022 θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τα FIFA 22, Tribes of Midgard και Curse of the Dead Gods.

Προφανώς το ισχυρότερο όνομα είναι το FIFA 22 της EA, αλλά πρέπει να σημειωθεί πως προσφέρεται δωρεάν η έκδοση του παιχνιδιού για PS4. Εξυπακούεται ότι είναι playable και στις κονσόλες PS5, απλά όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν στην αντίστοιχη έκδοση καλό θα είναι να γνωρίζουν πως μεταφέρεται η πρόοδος τους από τα Ultimate Team και Volta Football modes, όχι όμως τα saves στα άλλα modes.

Το Curse of the Dead Gods της Passtech Games είναι ένα ισομετρικό roguelike dungeon crawler που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριου του 2021 για το PS4. Τα dungeons δημιουργούνται κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο, οπότε κάθε γύρος δεν μοιάζει με τον προηγούμενο.

Το Tribes of Midgard είναι ένα action RPG με στοιχεία survival game και επιλογή για co-op mode έως 10 παικτών (Survival και Saga). Ένα ακόμη παιχνίδι που βασίζεται στην Σκανδιναβική μυθολογία όπου ο σκοπός είναι να αποτρέψεις την Αποκάλυψη (Ragnarok).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή