Με in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων και 3D Face ID αντί του αισθητήρα ίριδας

15


Για ακόμα μία φορά, η κορεάτικη ιστοσελίδα The Bell αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα Samsung Galaxy S10 / S10 Plus, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε αρκετούς μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση τους και λίγες εβδομάδες πριν την έλευση του Samsung Galaxy Note9.

Σύμφωνα με την The Bell, η Samsung σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας για τελευταία φορά στο Galaxy Note9 και να επενδύσει στην ανάπτυξη τεχνολογίας 3D Face ID σε συνεργασία με την ισραηλιινή Mantis Vision. Η Samsung φαίνεται να έχει λάβει το μήνυμα ότι η αναγνώριση ίριδας δεν είναι και ο πλέον βολικός τρόπος να ξεκλειδώσεις ένα smartphone, ενώ οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι χρήστες εξακολουθούν να προτιμούν τον κλασικό αισθητήρα αναγνώρισης αποτυπωμάτων στις συσκευές της. Φυσικά, οι χρήστες έχουν αρχίσει να εμπιστεύονται την τεχνολογία 3D αναγνώρισης προσώπου που προσφέρουν ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές τους τελευταίους μήνες.

Επιπλέον, η The Bell αναφέρει ότι τα Samsung Galaxy S10 / S10 Plus θα διαθέτουν αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων κρυμμένο κάτω από την οθόνη ως εναλλακτική επιλογή βιομετρικού ξεκλειδώματος, ενώ δεν αποκλείεται να ενσωματώσει λειτουργίες μέτρησης καρδιακού παλμού και αρτηριακής πίεσης.

[via]



Πηγή