Μια επική σειρά για κάθε απαιτητικό χρήστη

7


Αν για κάτι μπορούμε να είμαστε σίγουροι από τότε που μπήκαν τα smartphones στη ζωή μας είναι ότι η Samsung είναι αληθινά αφοσιωμένη στην αποστολή της να προσφέρει στους χρήστες πραγματικές λύσεις για την καθημερινότητα τους

Η έλευση της σειράς Galaxy S23 Series αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι η εταιρεία έχει την τεχνογνωσία να προσφέρει το κάτι παραπάνω τόσο από πλευράς επιδόσεων, όσο και από πλευράς εμφάνισης, ενώ ταυτόχρονα έχει ανοικτά τα αυτιά της για να αφουγκράζεται τα θέλω των χρηστών. Υποδεχόμαστε, λοιπόν, τα τρία νέα μοντέλα.

Η ναυαρχίδα της σειράς είναι το Galaxy S23 Ultra, ένα smartphone κατασκευασμένο για το σήμερα, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, καθώς έρχεται να ξεκλειδώσει νέους ορίζοντες για την δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα, την συνδεσιμότητα, την επικοινωνία και την διασκέδαση.

Σχεδιασμένο με απλές γραμμές και premium ανθεκτικά υλικά κατασκευής (γυαλί και αλουμίνιο) που αποπνέουν πολυτέλεια με την πρώτη επαφή, ενισχυμένο με πανίσχυρο hardware όπως το Snapdragon 8 Gen2 SoC για μια εξαιρετικά ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης ακόμα και στο πιο απαιτητικό σενάριο, εξοπλισμένο με εκπληκτική οθόνη Dynamic AMOLED 2X υψηλής ανάλυσης, ευκρίνειας και φωτεινότητας για απολαυστική εμπειρία θέασης περιεχομένου και gaming, αλλά και με μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh που εξασφαλίζει πως θα εκμεταλλεύεσαι καθημερινά πλήρως τις δυνατότητες του χωρίς να αναζητάς τον φορτιστή σου. Εξτραδάκι και το ενσωματωμένο S Pen στο κάτω μέρος ως ένα εργαλείο – βοήθημα για να κρατάς γρήγορα σημειώσεις, να ζωγραφίζεις, να διαχειρίζεσαι διάφορες εφαρμογές κ.ά.

Το κερασάκι σε όλα τα παραπάνω είναι το τρομερά εξελιγμένο σύστημα κάμερας που απογειώνει τις λήψεις φωτογραφιών και video σε κάθε πιθανή συνθήκη φωτισμού. Κορωνίδα στην κάμερα είναι ο κύριος αισθητήρας 200MP που προσφέρει στον κάθε απαιτητικό χρήστη τη δυνατότητα να αναδείξει και να εκφράσει την δημιουργικότητα του πέρα από τα όρια που είχε φανταστεί. Επαγγελματικού επιπέδου λήψεις με εκπληκτική καθαρότητα και λεπτομέρεια ακόμα και όταν ο διαθέσιμος φωτισμός είναι ελάχιστος, χάριν στο Nightography, πορτραίτα έτοιμα για να μπουν σε κάδρο, εξαιρετικά σταθεροποιημένα videos πολύ υψηλής ανάλυσης (έως 8K) και ξεχωριστά modes για τους έμπειρους χρήστες που επιθυμούν να επεξεργάζονται τις λήψεις τους απευθείας στο smartphone (Expert RAW, Pro).

Τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς, Galaxy S23 και Samsung Galaxy S23+, έρχονται με την ίδια premium κατασκευή, την ίδια εκπληκτική οθόνη με δυνατότητα Super HDR και το ίδιο πανίσχυρο hardware, αλλά σε μικρότερο μέγεθος (6.1’’ και 6.6’’ αντίστοιχα) προκειμένου να καλύψουν πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών που επιθυμούν κάτι πιο compact.

Ο σχεδιασμός τους ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με το Galaxy S23 Ultra, με τους αισθητήρες της κάμερας ενσωματωμένους ξεχωριστά μέσα στο υπόλοιπο σώμα, και premium υλικά κατασκευής. Είναι και αυτά πιστοποιημένα στο πρωτόκολλο IP68* για ανθεκτικότητα στο γλυκό νερό και σκόνη, ενώ οι μπαταρίες τους έχουν μεγαλώσει σε χωρητικότητα χωρίς να επηρεάζεται το συνολικό πάχος τους.

Όποια συσκευή της σειράς Galaxy S23 και αν επιλέξετε, είναι δεδομένο πως θα απολαύσετε την αληθινή premium εμπειρία που έχει ετοιμάσει η εταιρεία για εσάς. Με κάθε αγορά θα πάρετε, επίσης, 4 μήνες δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία YouTube Premium** και 100GB αποθηκευτικό χώρο στην υπηρεσία One Drive***.

Βρείτε τη νέα σειρά Samsung Galaxy S23 στο samsung.com/gr και επωφεληθείτε από τα παρακάτω προνόμια:

1. Δωρεάν Standard Παράδοση

2. Έως 36 άτοκες δόσεις

*Τα Galaxy S23, S23+, S23 Ultra και το S Pen του Galaxy S23 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση εργαστηριακές συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να ελαττώνεται με τον χρόνο.

**Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J . YouTube σήμα της Google LLC.

***Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή